Citace Původně odeslal Frantisek
Tyhle psychoposty nemají na foru o sázení vůbec co dělat,je to trapárna,který jsem se ve velkým zaujetí zůčastnil i já(v closed sekci).Přesto chápu důvody proč to tu je,protože to je jediná možná cesta komunikace s orbim,když vypíná skype,icq atd lidem co mají odlišnej názor.

Takhle nějak vzniká sekta ne? Loajájní zůstávají,zbytek je vyselektován.Sice nechápu nač tvořit svoje vlastní prázdné kopie a mít z toho radost viz odkaz na mordemyho ale je to skutečnost.

CCCP nemusíš se pořád zastávat orbiho,budeš přijat,jsi loajální

jelikož pro mě jsou lidský vztahy důležitější než nějaký pojebaný sázení a tady mě to trošku začíná smrdět,zřejmě nebudu už tak moc vidět,snad jen příspěvky o tenise tot vše ode mne.

GL všem a hodně zdraví
Franta je tu se svoji mantrou, ze odchazi, 3x slava. Ted jeste tu druhou, jak tohle forum skonci, posloucham to od tebe uz 5 let. Byl jsem debil, ze mi nedoslo, ze se to naplni prave skrz tebe! Nemuzu si pomoct, ale behem tohohle threadu vidim na ocnim pozadi Zizeka a to, jak opakuje a na prikladech vcetne filmu ukazuje, jak proste hrajem jen par her a cim vic se z nich chcem vyhrabat, tim hur to jde a tak jen s desem v ocich smerujeme ke svemu destruktivnimu osudu.

Je to fascinujici.

Upozornuju, ze tenhle thread je toxickej. Ted se podle pravidel ma ozvat nekdo na moji obranu. Je to od vas hezke, ale nedelejte to, pokud se skutecne nepotrebujete ponicit. Mnohem lepsi napad je napsat sem nekam vedle nejaky tip nebo recenzi, nebo cokoliv o sazeni.