Původně odeslal
randim
[.....p.s. mozna se budete divit, ale i na automatech jsou bonusy , a osobne znam par bonushunteru na automatech - bez legrace.
Tak som neodolal a zahral som si virtualny automat s virtualnymi peniazmi...
Teoreticky by to mohlo fungovat tak, ze ak davaju 50%-ny bonus, tak s percentom vyhernosti 70% pri vklade 100 eur "vyhravam" 70, ale k tomu mi daju 50 eciek bonus, moj hospodarsky vysledok by teda mal byt 120. Vrazil som 100, dali mi 120, cisty zisk je myslim 20

Otazkou je, aku mam sancu prehrat 30 a nie viac. Dalsou zahadou pre mna je podmienka na bonus, takze tam niekde by mohol byt canis lupus zakopany.
Dalsim postrehom, ktory mi z asi 15-minutoveho hrania vyskocil je ten, ze pravdepodobnost mojej normalnejsej vyhry, ktora by snad stala za uvahu nie je 70%, ale je 0,7x0,5x0,5, teda niekde na urovni 17%. Samozrejme, s kazdym dalsim pokusom o zvysenie vyhry sa moja sanca znizuje o 50% (ak nie je nastavene ine percento - kludne to moze byt 65%, vypocet by teda bol 0,7x0,35x0,35), teda pravdepodobnost vyhry "zvysujem" na 8%, 4%, 2% atd.
Musim este dodat, ze toto zaujimave vlakno ma prinutilo (nakoplo) pozriet sa na automaty troska hlbsie. Tesi ma to, lebo znova budem musiet pouzit buffetovsko/kluvankovsky feynmanizmus

Urcite moze byt zaujimave (a aj prinosne) zamyslenie sa nad tym, ako vytvorit ziskovy automatovy soft tak, aby neodradil (prave naopak - zaujal a nepustil) hadzaca penazi.