Aha, tak ze se to "vyresilo" jsem nezaznamenal![]()
Odsunulo se to do února, do té doby si může US vláda zase půjčovat.
Ten narust BTC ted nebude zpusoben dluhem. Ten dluh je neco imanentniho v samotny definici fiat money.
I BTC je jedna velka bublina, co se nafukuje a splaskava. Na silk road, kdyz si kupujete drogy, tak se porad pouziva jen jako zuctovaci jednotka. Tim nerikam, ze je k nicemu, jen proste z fundamentalniho hlediska se s BTC nestalo nic prevratnyho. Rozsirujou se platebni brany, to je cele. Core byznys stoji na zbranich, drogach a ilegalnich online aktivitach. Je to pro me dost necitelny. K tomu aby se stal menou bude potreba krach, kterej nenastane jen tak.
Gambling feels like endless ejaculation
nekde psali, ze tipka co provozoval silk road chytli.. to jen tak na okraj...
to psali i tady na sazkari
to je jedine dobre pro rozvoj trhu
Jinak vyber XX BTC (v dnesnim kurzu XXXX USD) z anonibetu pres noc
There is no dark side of the moon... Really! Matter of fact there´s all dark!
The lunatic is in my head
There's someone is in my head but it's not me
a do toho je tu dalsi bublina
schvalne... kdyby to zachovavalo tvar te minule, tak vystreli nekde na 600-800 a pak padne nekde na 250
There is no dark side of the moon... Really! Matter of fact there´s all dark!
The lunatic is in my head
There's someone is in my head but it's not me
Narazil jsem na tuhle směnárnu:Buy Bitcoins in Europe instantly, Sell Bitcoins, Buy c-gold, EgoPay.
Mají bankovní účet u české FIO banky, poplatek 1% + 1 EUR, což vypadá hodně fajn
Zkušenost nemám
Burza pro další alt-kryptoměny: https://mcxnow.com/
Vzhledem k vývoji bitcoinu si myslim, že má velkou hodnotu něco investovat i do dalších, zatim nepříliš známých kryptoměn. Jsou to prakticky více či méně vylepšený bitcoiny, takže teoreticky jsou víc praktičtější (divný slovní spojení..), jen to není zatím takovej mainstream. Počet registrovaných účtů a online uživatelů tam roste, takže i ty měny by měly mít povětšinou rostoucí tendenci. Většina z nich nejspíš půjde do kytek, ale nějaká se může uchytit a její hodnota brutálně stoupnout, jako se to stalo cca poslední půlrok u Litecoinu, Novacoinu nebo Namecoinu..
Edit: tak den po napsání tohohle příspěvku burza mcxnow od 20. prosince dočasně končí. Oficiálně jim to přerůstá přes hlavu - moc uživatelů. Ani obchodovat se zde teď už nedá.
Naposledy upravil P998; 26.11.2013 v 20:29.
jen abych se nasral, kde je narust litecoinu za posledni pulrok (na jare jsem ho chtel taky koupit a vysral se na to)
ten narust je jeste vyssi nez u BTC?
LTC někdy v dubnu byl za 0,1 USD, to jsem ho chtěl rychle koupit, ale než jsem dostal money na BTC-E, tak byl po pár dnech už za 0,5. V posledních cca dvou týdnech vyšplhal skokově ze 3 USD na skoro 10, takže od dubna je to 100 násobek. BTC od tý samý doby z cca 15 na 700, což je cca 50-ti násobek..
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |