Stránka 16 z 29 PrvníPrvní 1234567891011121314151617181920212223242526272829 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 226 až 240 z 432

Téma: Bitcoin

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    taky jsem nakoupil - pro tyhle případy mám automatické nákupy na hladinách kolem -50, teď mi to nakoupilo na ceně 168 dolarů, část stahuji do cold wallet, část dávam na auto sell kolem hladiny +50, pokud to stoupne, stáhnuté btc jsou čistý zisk

Citace Původně odeslal wade Zobrazit příspěvek
    taky jsem nakoupil - pro tyhle případy mám automatické nákupy na hladinách kolem -50, teď mi to nakoupilo na ceně 168 dolarů, část stahuji do cold wallet, část dávam na auto sell kolem hladiny +50, pokud to stoupne, stáhnuté btc jsou čistý zisk
    kde to tradujes, ze tam mas take fajn stop lossiky

Citace Původně odeslal lotrando77 Zobrazit příspěvek
    kde to tradujes, ze tam mas take fajn stop lossiky
    Bitstamp. Ono to v reále nie je až také elegantné ako som to opísal. Jednoducho večer mrknem na kurz, pokiaľ sa hýbe len pomaly, posuniem limit order na nákup podľa situácie. Ak to spadne rýchlo, limit order sa vykoná. Mám na mobile zapnuté sledovanie kurzu, takže ak to spadne až po nákup, zadám hneď požadovaný limit order na predaj. Mám tam ešte jednu hranicu okolo -100. Stop loss som skúšal ale momentálne ho nepoužívam. Tento systém mi vyhovuje, stačí tomu venovať minimum pozornosti a zatial celkom dobre funguje. Ciel je získať čo najviac btc, pokial možno zadara, ak nie, nevadí

Myslim ze jakakoliv velka burza umoznuje to co pise.
    Gambling feels like endless ejaculation

Praveze presne to sa mi zdalo ako pises, proste az moc "burzovne" inak gl hf, myslim ze rok 2015 moze byt hodne zaujimavy!

Depositnuto na Bitstamp a jde se gemblit. Jak to pak vybirate? Moc se mi nechce posilat treba 50k czk na BÚ

Citace Původně odeslal from_zero_to_hero Zobrazit příspěvek
    Depositnuto na Bitstamp a jde se gemblit. Jak to pak vybirate? Moc se mi nechce posilat treba 50k czk na BÚ
    nevybiram, koncim btc long

On je to spis takovy reverzni stop loss, coz semi libi moc. Ten pad zpusobila prave stop loss panika, protoze kazdy spravny obchodnik ma mit nastavny stop loss, ze a takhle to dopada.

Pokud clovek sazi s dobrym MM a muze si dovolit vse prohrat, tak muze jit stale striktne proti psychologii davu.

Ten tvuj system wade se mi libi moc. Na krakenu v tom nejvic komplikovanym setupu by to myslim melo jit nastavit, pokudsi udelas ucet, tak bys to moh videt. Jinak je reseni to API, kde teda neporadim uz vubec, ale pokud si chces takhle hrat s value dozivotne tak by pomalu mohlo mit smysl pro tebe se tomu podivat na zoubek. Ale jsou to jen takovy uvahy, ktery me proste napadly, protoze rikas ze na to koukas kazdy den. Al verim, ze na to koukas kazdy den i protoze te to zajima, takze to treba takova casova ztrata neni.

Uplne jsi mi vyrazil dech ze mluvis i slovensky.

dík za info, mrknu na toho krakena

mluvím i slovensky, protože jsem ze svk

Jen vic reklamy na Bitcoin z oficialnich mist. Ono se to nascita.
    Naposledy upravil Orbital; 23.01.2015 v 22:02.

https://www.cryptocoinsnews.com/bitf...sider-trading/

myslim ze dobra analyza toho flash propadu ted a myslim ze neni posledni

jak z toho profitovat psal wade o par postu vyse

Je to neuveritelny, ale druha banka v EU, tentokrat z Lotysska, mi odmitla poslat prachy na kraken.com na nakup btc. Podotykam, ze tato banka hostovala konferenci o kryptomenach a prave kvuli tomu tam byl zalozen ucet. Je to zaroven banka, co normalne dela s offshore firmama a neni tudiz levna.

strasne zajimavy k tomu flash crash: Bitcoin Charts / Markets

kouknete na minima za psolednich 30 dni:
    bitfinex 166 USD, stamp 152, btc-e 162
    .... kraken 148 EURO!!!!

Jinak receno, vyplati se cekat na flash crash jako kazdy den lici pasticky wade treba + cim mene likvidni burza, tim vyssi je tam ten propad a panika. Uz se mi tam na treti pokus podarilo nacpat love (2 banky mi blokly ty prevody) a mohlo by to zas prijit.

Stránka 16 z 29 PrvníPrvní 1234567891011121314151617181920212223242526272829 PosledníPoslední

Tags for this Thread

Pravidla přispívání