Frantovi:
Pokud máš kapitál relativně vysokej, není zisk jedné jednotky na 100 arbech pro mě k zahození.
Já vím, je to strašně konzervativní způsob a určitě by šlo s podobným bankem vydělávat více.
V klasických sázkách se nestydím přiznat, že vsadím 0,1% banku nebo i méně, i když bych mohl možná přitvrdit.
Ono máš pak prostor 0,1 – 0,2 – 0,4 – 0,8 , tzn. možnost 4 neúspěchů a pak jsi teprve v pozici tvého jednoho neúspěchu při 1% vkladu a přestáváš navyšovat vklad. A nebo zůstáváš stále u 0,1 -0,2.
Kombinací arbování a těchto popsaných věcí lze vydělat měsíčně i více, než je průměrný plat. Další plat si vyděláš v zaměstnání. Já vím, že je pro tebe nepochopitelné připisovat zisky třeba i po padesáti nebo stokoruně.
Fakt si myslím, že nejsem hazardér.
A nevím, zda vydělávat sázením průměrnej plat měsícně nazvat či nenazvat zábavou. Potom většina lidí chodí do práce ze zábavy.
Já 1,01 vsadil určitě vícekrát, jako ty. A nepiš mně hned o tom množství vzorků, protože u 1,01 prostě takové množství vzorků, jaké jsi psal, neuděláš. Ale jsem přesvědčen, že u těchto vybraných příležitostí si můžeš dovolit vsadit více, než 1% banku.
Jsem schopen vybrat ročně 30-50 tipů při kursu 1,01 (který má alespoň jedna sázkovka), ale u tebe si prostě tyto věci nevsadím.
Já vím, že v sázkovkách nesedí debilové. Strouhli tě hned, protože jsi dával za relativně hodně. Však jim do toho zamotej livko, přidej párkrát 1,01 a řeknou si, že jsi blb, stejně jako si to myslíte vy o mně. Někdo tě prokoukne hned, někomu to bude trvat déle. Potom můžeš změnit účet a IP adresu a zase ti to nějakou dobu vydrží a jsi na ně možná o trochu chytřejší.
Já měl třeba to štěstí, že jsem část první generace účtů neměl na sebe.
Franto, vím, že máš v mnoha věcech pravdu, ale já se za blbce taky nepovažuji.
A o tom arbu o pěti možnostech: Jasně můžeš vynechat kursy 100 a 250 a jsi v tom pidikursu, pro mě třeba se zajímavou hodnotou.
Ale taky můžeš mít kurs 1,50 a oproti tomu ostatní 4 možnosti dělají 3,10. Jasně můžeš vynechat třeba 1,50 a jsi ne v arbu, ale v klasickém sázení s velice férovou kursovou hladinou.
A nebo dáš všechny možnosti.
Je to jak kdy.
Karasovi:
Hodně věcí zkresleno.
Nikdy jsem nenapsal, že na IW si vsadíš ani za 50.000,- a ty píšeš o milionu.
Pokud se nepletu, psal jsem, že limit bývá u top lig, tenisu, live a dalších 1.250.
Až budeš psát stejně kvalitní věci jako admin nebo Franta, budu tě chválit taky, zatím nemám důvod.
1,01 popsáno výše.
Arb má kouzlo. Ano s tím souhlasím. Souhlasím s cha cha: řada hodnotných kursů je dnes s někým v arbu.
Nevím jak ty, ale já mám rád příměří, klid zbraní a pohodu. Ahoj.

Odpověď s citací