Citace Původně odeslal Ignacius
Ludvík Kundera ve své Nesmrtelnosti píše:
Milan, Nesmrtelnost napsal Milan Kundera. Ludvík byl jeho méně známý bratranec, taktéž spisovatel. Normálně bych to nechal bez povšimnutí a nehnidopišil, zvlášť když to v rámci fóra ani vlákna není podstatné. Ale jelikož je Milan Kundera můj zdaleka nejoblíbenější autor (nemůžu napsat beletrista, protože filosofický přesah jeho díla je zcela evidentní), musel jsem to opravit. Promiň a neber to prosím zle, jako že chci upozorňovat na cizí chyby a blýskat se tu něčím. Vůbec ne, toho jsem dalek, jsem naopak hrozně rád, žes to četl a navíc ten hodící se citát tak pěkně aplikoval!
Takže se ještě jednou omlouvám za své snad příliš horlivé fanouškovství a neurotickou deformaci, která by mi zkrátka nedovolila tu s tou chybou jen tak v poklidu žít. GL!

Jinak když už tu tedy něco smolím, tak aby to nebyl úplný offtopic, napíšu svou zkušenost. Nevím jak ostatní ženy, ale moje přítelkyně (díky mě) občas sází, má i svůj účet. Ale je to u ní takové chladné, bez velkého zaujetí... vlastně pravidelně sází jen 4 měsíce v roce CFL a to jí opravdu jde, protože ty týmy a ligu už docela dobře zná. CFL si vybrala právě proto, že je tam jen 8 týmů a proto má velkou šanci se dobře orientovat. Moc tomu ale nerozumím, jak to má nastavené, protože když se rozhodne, tak si užije a rozohní se u naprosto bezvýznamného a neatraktivního zápasu Winnipegu s Hamiltonem, ale třeba při Super Bowlu jí zajímá jen half-time show a finále NBA nebo Stanley Cupu jsou jí šumák totálně. Takže prostě ženská, nemá to logiku (nebo dost možná má, ale nejsem jí tam schopen v rámci ztotožnění se svou mužskou rolí vidět). Zkoušel jsem jí kdysi přinutit sázet WNBA, protože jsem myslel, že by v tom jakožto žena schopná vcítit se do mentality hráček mohla být úspěšná, ale vzdala to po pár týdnech s tím, že "ty slepice jsou naprosto nevypočitatelný, to se nedá hrát...". Tak nevím