Skvěle napsáno.Původně odeslal Orbital
Ludvík Kundera ve své Nesmrtelnosti píše: "Vyprávěl jsem ti o svém návrhu položit publiku otázku: Kdo by chtěl s R.H. tajně spát a kdo by se sní raději veřejně ukazoval. Výsledek je ovšem znám předem: všichni včetně toho nejubožejšího ubožáka, by tvrdili, že s ní chtějí spát. ....Jenomže to je jejich sebeklam. Jejich komedie. ..... Kdyby se jim však naskytla možnost skutečně volit, všichni, říkám ti všichni by dali přednost jít s ní po náměstí. Protože všem záleží na obdivu a ne na rozkoši. Na zdání a ne na skutečnosti. Skutečnost už pro nikoho nic neznamená. Pro nikoho!"
No to jsem si dal.
Emir má samozřejmě také kus pravdy, hlavně v tom, že ženský jsou naprogramovány trochu jinak. Zaplať Pánbů. Malí kluci už chtějí vítězit a sotva umí chodit, tak se honí za balónem - a ta jejich rivalita...., zatímco dívky si hrají s panenkami. Sice říkám - hrají si s panenkami, ale geny pro hru - to je chlapská záležitost - a především pro nepraktické věci, v tom jsou chlapi kanonýři a ženy jim v těchto věcech nesahají ani po kotníky. Položte si otázku: "Proč ženy nehrají šachy. Pomineme - li to, že i ty nejlepší světové šachistky, ať se snaží sebevíc, dosahují kvalitou hry /hry, kde se nedá nic ošidit/ úrovně tak průměrného mužského profesionála, tak je to především proto, protože přesouvání bílých a černých figurek po černobílé šachovnici 8+8 postrádá pro ženské myšlení jakýkoli smysl. NEMÁ to jakýkoli praktický význam. Najdete stovky mužů, kterým tato hra /bez jakéhokoli profitu/ rozvrátila kompletně život, kteří to ve zralém věku nehrají jak amatéři, ale jako naprostí začátečníci a když v neděli prohrají mistrovské utkání poslední pralesní ligy, jsou x dní zcela mimo. Ženu ani jednu. Ty jsou svou podstatou formovanou milióny a milióny let utvářeny na hnízdo, musí už ze své podstaty sledovat praktické významy, aby to jejich hnízdo mělo nějaký efekt.
To je však pohled z chtě nechtě z maskulinní společnosti. Dnes se však vše rychle mění... co bylo včera, dneska už není.
Vraťme se na začátek. V poměrně čerstvém populárním linku nás úpěnlivě žádal Gadži /snad jsem to napsal dobře - Gadži jistě promine/ o schválení jeho postupu, který byl - jestlim si pamatuji/ v hrubých rysech tento. 1. Zabalit v prádelně 2. půjčit si půl mega 3. sledovat fotbálky 4. mydlit svá value, které si přece dokáže spočítat /zajímal by mi jeho zázračný vzoreček/ na což má přece talent 5. za určitou dobu se válet ve vatě.

Odpověď s citací