To, že ženy prakticky nesází mi přijde docela logické. Podle mě průměrná žena na to vůbec nemá buňky, lépe řečeno sázení není v oblasti jejího zájmu. Nejsem žádnej psycholog, ale ženskej mozek funguje evidentně jiným způsobem. To že třeba v matematice excelují převážně muži nikoho nepřekvapí. A jako jsou dnešní sporty kompenzací pro muže jako role pradávného válečníka, tak sázení bude možná určitou úchylnou formou dělat určitý strategický odhad, třeba jako když pradávný lovec stopoval zvěř na lovu. Ženám skutečně chybí pohled do dálky, trojrozměrného světa. Proto jsou při rutinním parkování schopny nabourat 2 auta, naopak chlap otevře lednici a čumí, protože nemůže nic najít, pestrobarevný svět detailů není jeho doménou. To že se různé animozity a úchylnosti dnes prezentují dokonce jako ctnosti se neděje až tak náhodou. Cílem je totiž rozložit nejen státy, ale rozesrat samotné fungování rodiny v tradičních rolích. Vykořeněný člověk bez identity se nejlépe ovládá. Ale to už jsem někde jinde.
Taky jsem si povšimnul, že ženy většinou sledují sport až když o něco jde. V podstatě až se nějaký zápas stane společeskou záležitostí. Další z jejich rolí. To se pak člověk dívá na fotbal a řve, aby už toho dřeváka Baroše vysypal, protože akorát zakopává o míč a teatrálně bezúčelně padá a z ženský vypadne pouze něco jako ten Baroš se mi líííbíííNěkterým z nich vysvětlovat, co je třeba ofsajd je ztráta času, samy řeknou mně to je jedno. Ale mít doma mužatku s analytickým myšlením by bylo mnohem větší peklo
![]()
Zaujalo mě, že snad i nějaké zajímavé % ženskejch má i určité herní sklony a že u nich fenomém herní závislosti začal být ve větší míře viditelný až s rozvojem online gamblingu, protože pokud hrají, tak prakticky nikdy na veřejnosti. Stejně bych si tipnul, že to budou hlavně sloty maximálně ruletka(točí se to a hezky to na pohled vypadá)Budou tam asi nějaké bloky: je to celkem logické, ženské mají potřebu s každým vycházet, řeší neustále nějaké vztahy, dobrou pověst, dobře vypadat atd. Stejně je celkem zajímavé, když si člověk vezne nějaký ten vzorek populace třeba na běžnej základce, tak ženský až tak nevybočují. I ta nejhloupější nakonec projeví snahu a málokdy třeba propadne. Za to v mužské části to je spektrum: od študiózního podlézavého mazánka až po rebelující asociály s kterými nikdo nehne. Svým způsobem každý jako originál idiota
![]()

Odpověď s citací