Já vůbec nevím, zda má cenu se pouštět do téma 1,01.
A možná jsem i rád, že všichni pochybují, že by mohl mít kurs 1,01 vůbec kdy nějakou hodnotu. Možná je to tak lepší, možná máte pravdu.
99,9….. % (tohle číslo fakt odhadnout nedokážu) kursů 1,01 nemá žádnou hodnotu.
Sázet tenis live za stavu 5:0 a 30:0, pokud tam bude vypsáno 1,01 , že vyhraje vedoucí hráč set, taky nemá hodnotu. Vůbec stojí za zamyšlení, zda v zápasu 1 proti 1 je někdy při kursu 1,01 (co byl kdy vypsán), hodnota. Myslím si, že není.
Vyberu ovšem např. zápas z ukončené sezóny basketu žen USK Praha-Pardubice, což asi většina z vás zná. Kurs 1,01 byl vypsán včetně výhry po prodloužení. V tomto případě jsem ochoten investovat 80.000,- Kč a pokusit se zhodnotit po pár hodinách tuto částku ziskem 1 %. Zdůrazňuji slovo pokusit se, ne, že počítám se zhodnocením. Nyní se nabízí otázka, zda jsem větší šílenec já, či lidé, kteří uložili např. 1.000.000,- Kč do 1.Družstevní záložny.
Mohl bych jmenovat daleko více „zajímavějších zápasů“ než USK-Pardubice, ale chtěl jsem zůstat v regionu ČR.
Pro michala 2299: Zeptám se obráceně. Umožnil by jsi u sebe vsadit někomu USK-Pardubice 1 přu kursu 1,01 za 80.000,- Kč ? šel by jsi do takového rizika ?
Fakt jsem dával za podobné částky třeba i kombi 1,01 x 1,01 , pokud byla příznivá situace (LOH, házená).
Opakuji: Neživím se sázením na 1,01 a ani to nejde. Pokud se ovšem čas od času zajímavá příležitost objeví, jsem ochoten pokusit se menší část banku zhodnotit 1%.