Původně odeslal gugatronic
Tiez sa tomu mozem len zasmiat![]()
![]()
.
Ked ma Tipsport inu cielovu skupinu nez Pinnacle - preco potom "az fanaticky" striehne na kazdu zmenu kurzov (nielen) u Pinnacle ?
Sam som to zazil mockrat osobne.
Dal som nejaky zapas v Pinnacle (za strop, pripadne tak - ze som pohol kurzom) a do 2 minut Tipsport (verim, ze bez toho, ze by tam niekto
ten konkretny zapas vsadil; kto by daval napriklad 1.4 v Tipsporte s 10 % MP, ked pinnacle mal 1.42 bez MP !) ten dany kurz znizil a to nebol v
ziadnom arbe, ani nic podobne ...
Staci pozriet na nejaky solidny porovnavaci servis a hned je jasne: pri pohybe kurzov v Pinnacle, IBCBET (aziati vseobecne), Betfair,
atd. ...Tipsport sa ide (s prepacenim) posrat, ako hned meni kurzy v tom istom smere - fakt ubohe ... Popri Tipsporte sa tam zobrauje este
par zahranicnych smejdov (co maju tiez limity v desiatkach EUR), ktori tiez rovnako hybu kurzami ako Tipsport - opisuju zmeny od
Aziatov+Pinnacle+Betfair (logika, ze?) :. ked niekto da za velku sumu u tychto SK, ktore maju obrovske stropy - tak asi je dobry tiper (ked
si moze dovolit davat velke sumy - asi z vyhier, ze ?) a preto podla nich znizujme ....![]()
Ved nedavno (rok-dva dozadu) mali ten inzerat na strankach (Tipsport), ze hladaju niekoho, kto rozumie vyssie uvedenym SK, atd.
Tak ho nasli, no ....![]()

Odpověď s citací