Je to pár dní co Tipáč zvýšil payout, dostávají ode mě
...jen v zápasech před začátkem utkání u live sázek nikoli*
Je to pár dní co Tipáč zvýšil payout, dostávají ode mě
...jen v zápasech před začátkem utkání u live sázek nikoli*
sledování props tě naučí lépe číst hru
Páni.
Moc se mi s tím nechce počítat, ale bude to tak 85-90% a manipulák, že?!
I se svým omezeným rozhledem už znám na celým světě asi dvě horší nabídky.![]()
Tipac ted reaguje hodne rychle na zmeny kurzu, mozna presli na jiny soft. Kazdopadne jedina ceska sazkovka, ktera mi prijima sazky![]()
Já mám u Tipáče limit 0,- na sázkuPůvodně odeslal JIRKAHOMOLA
Ale je pravda, že mě to nijak netrápí.
Podle Kiriho screenů to vypadá, že přešli z 1.8-.18 na 1.85 - 1.85. Ale asi to platí jen u některých sportů, teď jsem mrknul na nabídku fotbalu a ta je pořád 1.8-.18
myslim, ze nemasPůvodně odeslal Gigi
![]()
Proč myslíš? Je pravda, že tam už rok nesázím, ale vzhledem k tomu, že mi nevzali sázku ani za 20,- na kurz 1.01 (nebo jakoukoliv jinou), tak myslím, že můžu s klidem říct, že mám limit roven nule.Původně odeslal gugatronic
zkus a uvidisPůvodně odeslal Gigi
![]()
No dobrá, zkusím to. Až vypíšete nějaký hezký kurz, rád si vsadím.![]()
vsechny kurzy jsou hezkePůvodně odeslal Gigi
![]()
Původně odeslal gugatronic
Som na tom podobne, ako Gigi.
A skusat nema vobec vyznam - akorat tym smejdom ukazes, kde maju odbehnuty kurz a co maju znizit.
Poslednych 4-5 pokusov o natipovanie - vzdy sa tak zachovali. Nezobrali ani za korunu a okamzite
ten kurz znizili. Nema cenu zadarmo ich upozornovat, co maju znizit ...Keby aspon za par tisic zobrali (ako niektore nemenovane konkurencne
SK)...
0 (slovom nula) fakt nie je moc.
A ked to tak po sebe citam, spomenul som si, ze dokonca vedia urobit aj to, ze nezoberu ani za korunu a kurz veselo drzi este niekolko hodin,
az do zaciatku zapasu - stalo sa mi to raz u nejakej Ligy Majstrov tusim ( a nebol to ziadny Ararat Jerevan v predkole, ale uz "seriozne"
teamy) . Proste si povedali - Tebe nezoberieme - ostatnym ano ! Smejdi !
Původně odeslal kiri
Asi je to tym, ze je to "Grand Slam" ? Preto ozivuju kurzy. Po skonceni turnaja (French Open) sa vratia znova k 1.8-1.8 (10 % profit pre
stavkovu).
Co jsem se ted tak letmo díval, tak vidím stále 1,8 - 1,8. I když zajímavý je že mají na jeden zápas kurzy 1,31 - 2,88 a na druhý 1,32 - 3,06. Payout se liší zápas od zápasu a přitom je to stále z turnaje French Open. Nicméně i přes toto zvýšení jsou podle mě stále nepoužitelní...
Jasně bude to asi promo k FO.
http://hn.ihned.cz/c1-31810760-tipsport ... -internetu
nemám ted přesný čísla...guga možná bude vědět, pokud by Tipsport zvýšil payout o 1 setinu o kolik by za lonskej rok vyplatili víc na výhrách ?
no a jestě bych si dovolil zaspekulovat, jak by to asi vypadalo z ekonomickýho hlediska, když by marketing nějaký sk měl 50 mega na reklamu a investoval je do zvýšení kursové roviny ( pokrytí nákladů z výher právě kvůli navýšení payoutu ) jak by vypadala celková bilance za uplynulý rok. Trh skýtá ještě hodně "novejch" zákazníku takže do tý vylepovací - promítací reklamy se bude ještě nejakej patek investovat. Jakmile se prestanou registrovat nový a nový zakazníci, možná potom bude další marketingovej tah navýšení roviny ve snaze přetáhnout zakazníka.
potenciální sázkař x registrovaný sázkař
- do toho potenciálního sázkaře tečou miliony za reklamu v TV, bilboardech, promo akcích, nášivkách na dresech týmů různejch sportovních odvětví
- pro mě jako registrovaného sázkaře je priorita výše kursu a limit sázkové příležitosti, pokud se zvýší payout a kurs nabízené sázkové příležitosti bude nejvyšší na trhu, rád si jej vsadím
sledování props tě naučí lépe číst hru
Hlavne oni ty kursy navysi zpravidla az v den zapasu nebo lepe receno, kdyz vidi, jak to ma vypsany konkurence a to potom i pres to jejich navyseni se tam ty kursy stejne vsadit nevyplati, jelikoz Pinnacle a spol jsou na tom mnohem lepe a bez poplatku. Jinak tam "nenavysuji" kurs jen u French Openu, ale i u jinych atraktivnejsich sportovnich soutezi (anglicka, nemecka, spanelska fotbalova liga...)Původně odeslal Ozzy
- payout se nemenil a nijak to nesouvisi s FO - male rozdily jsou zpusobene ruznou metodikou spravy kurzu u ruznych zapasu...
- v CZ aktualne neni zadny klient, ktery ma limit 0, to ze nekteri maj nizsi limit anebo opakovane se neberou nejake dropy apod to snad chape kazdy..
- my mame jinou cilovku nez Pinnacle, vsadis si na Pinne challanger?
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |