Citace Původně odeslal Orbital
Zde je preklad:...
Díky moc, poslal jsem to i s tím v závorce. Uvidím, co odpovědí. Moc nevěřím, že to budou nějak řešit a jsem tak trochu smířený s tím, že rozhodnutí asi nezmění...

Citace Původně odeslal NEK
...pokud jsi někdy poslal peníze opačně, tzn. z jejího MB účtu zpět na svůj, může to být pro MB zakázaná operace v souladu s jejich podmínkami, protože i když má účet verifikovaný (scan OP či jiné doklady), není "krytý" poskytovatelem bankovních služeb. Úplně nejhorší by bylo, kdyby jsi z účtu přítelkyně poslal prachy na svůj bankovní účet, kreditní/debetní kartu. Stávalo se v minulosti a možná se tak děje i teď, že v síti "kamarádů" (jak píše Orbital) někdo udělal "chybu" (např. si koupil VHSku s Rocco Siffredim) a MB zavřeli účty všem.
Opačně jsem peníze určitě taky posílal. Když přítelkyně něco vyhrála a potřebovala to vybrat (i když vzhledem k "úspěšnosti" sázení, šla většina financí samozřejmě opačným směrem). Pak jsem to převáděl z jejího MB účtu na můj MB účet, protože převádět to od ní přímo na můj bankovní účet mě nenapadlo (v podmínkách mají, že musí souhlasit jméno bankovního účtu, který ona neměla). Naštestí si nedávno účet v bance založila, tak si bude kdyžtak moci aspoň ten zůstatek na svém zablokovaném MB účtu taky stáhnout...