Jistě, nápad s tím "navrácením" ztracených peněz je naprosto hovadskej, o tom žádná. Kdyby to prošlo, bylo by to pro nějakou výchovu k zodpovědnosti za svoje činy absolutně zhoubný a vychovalo to tady z kolegy dalšího typickýho malýho (nebo i velkýho) českýho vychcánka. Ale na druhou stranu, hoši, kdo z nás nebyl v 15ti letech totální jelito? Já třeba byl na svůj věk hodně vyspělej, mentálně, ale zpětně stejně vidím, že kraviny jsem přesto dělal šílený (a to i mnohem pozdějc než v 15ti), a měl jsem hrozně moc blbých nápadů. Takže bych to bral easy a věřil, že z toho tady kolega vyroste (udělal docela důležitej první krok, když přišel sem a připustil si nějaký chyby). A třeba taky "do TOHO" doroste

otj: Osobně bych ti poradil, pokud Tě sázení baví, nech to teď plavat, jdi si provětrat šišku na brigošku, vydělávej přes léto a co nestihneš utratit s kočkama u vody, dávej si na stranu (ale bacha, člověk někdy s ženskýma utratí i prachy, který ani nemá, natož ty co má ). A sázej si nanečisto, abys zjistil, nakolik to byla jenom klika, to tvoje předešlý "tipování". Třeba na něco přijdeš, a pak můžeš zkusit s odstupem něco nahrát s těma ušetřenýma penězma z brigád. Kdybys na sázení teď rezignoval úplně, mohl by sis uzavřít cestu, na který třeba v budoucnu něco najdeš. Ale fakt to jeď nanečisto aspoň půlrok (i když teď je před náma taková jalovější část pokud zrovna nejsi baseballovej fanda), už kvůli disciplíně, žádný kecy že bez peněz tě to nebaví. Hlavně hned po první vejplatě nedělat novej vklad s tím, že jdeš pořádně naložit nějakej match v rámci logiky "přeci v play-off xy fav neprohraje doma sedmej zápas" apod. V klídečku si tipuj na papíře s tím, že se třeba od září odměníš nějakým přiměřeným vkladem na sázecí účet a zpestříš si tím večery mezi psaním domácích úkolů a účením na písemku A hlavně nepanikař, všechno, celej život, máš ještě před sebou. GL!