Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 127

Téma: Sazeni jako jediny a hlavni prijem ?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Citace Původně odeslal smiler Zobrazit příspěvek
    Na druhou stranu pokud sázíš jen sám na sebe a za sebe, tak je to strašně osamělá činnost a jediným tvým společníkem je něco hranatého s displejem, pokud nežiješ sám jako poustevník, tak časem to pro tebe může být až nepříjemné, ale i s partnerkou to nemusí být žádná výhra - ponorka, tajže budeš hledat rozptýlení ve společnosti
    Smilere přiznám se, že až teprve nedávno jsem poprvé přemýšlel i o tomhle. Já zatím nejsem co se týče sázkařského know how na tom tak, abych to mohl vyměnit za své zaměstnání, takže je to u mě předčasné, ale asi jako většina lidí tady bych to rád do tohoto levelu dostal. Ale je fakt, že jsem doposud opomíjel potřebu společenskýho kontaktu. Ten je strašně důležitej, člověk si to možná ani neuvědomuje, ale když jsi dvacet let denodenně mezi lidma a najednou se máš zavřít někam s compem do místnosti to je skok jako kráva a člověku z toho muže začít hrabat. A když ne hrabat, věřím tomu, že musí aspoň odolávat pokušením všelijakých možných způsobů rozptýlení.

Co se týče těch prací - tak na livko asi bude problém, protože v každý práci se muže něco vysrat, co tě od compu vyžene. Ale třeba předzápasový analýzy, nebo klasický tipování asi nebude problém ve většině pracích, kde je třeba přístup k netu a trochu klidu(víkendy + noční atd.)
    Naposledy upravil Oldies 777; 28.07.2012 v 10:46. Důvod: překlepy - jak jinak :)

Podobná témata

1. BJ hrát jako krupiér?
    By karbi1 in forum Kasina
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 16.09.2010, 18:58
  2. Betsson jako sponzor?
    By Orbital in forum Betsson
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 10.06.2010, 23:18
  3. Poker jako hazard
    By Orbital in forum Novinky & zprávy ze světa sázení
    Odpovědí: 0