Tak spustili jeste flashovejsi livko. Jen pro chudaky co maji FUP bacha, pokud ho nechate nekde stranou pusteny. Automaticky se tam vzdycky pusti nejakej nesmyslenej stream a zere to data jako krava.
Tak spustili jeste flashovejsi livko. Jen pro chudaky co maji FUP bacha, pokud ho nechate nekde stranou pusteny. Automaticky se tam vzdycky pusti nejakej nesmyslenej stream a zere to data jako krava.
Gambling feels like endless ejaculation
A jak je to s fullscreenem?
..nejvic me na tom sere ze ten stream jede aji kdyz ho vypnes(nekdy)..nebo se po nejakym case sam spusti,maj nahovno udelany tohle..v praci kdyz neco vsadim tak se radsi hned odhlasuju
je to mozne aspon cez android (smartphony) prip. cez iOS alebo android tablety? Na mojom androide mi to zabera 55 % obrazovky tak ma to sere (neda sa to vycentrovat aspon)
nerozumim otazce!
anubis v praci pobavil, kdeze lonske snehy jsou![]()
sry nejako som zabudol quotovat tvoj posledny prispevok predtymotazka bola smerovana na nejake vyladenie livestreamu na mobiloch (anroid, iOS,) pripadne tabletoch. Viem ze na pc fullscreen zrejme nedam, ale co na tychto malych smart devicoch (mobily, tablety)... Mam pocit, ze som to u niekoho na tablete videl na full obrazovke!
ja se v mobilech nevyznam, jen jsem zaslechl o skyfire, tak zkus na to kouknout.
ano jen na compech, s mobilem v rychlosti diru neudelas i kdyby jel na LTE
Video na Betu podle mě nejde dát na žádném zařízení přes celou obrazovku, tj. aby jsi mohl sledovat jen video. Je to logické, většina "sázkařů" by se pak dívala pouze na video a nesázela. Naopak tím, že přidají video k nabídce, tak nalákají hromadu lidí do sázek, kteří přišli původně se jen podívat na zápas. Ostatně když nad tím přemýšlím, takhle jsem se i já dostal na Bet365, když byli jediní, kde jsem sehnal stream na Slavii s Tottenhamem.
voni maj snad nakou aplikaci na tablety
Tablet Android - bet365 Launches Watch And Bet Service For iOS And Android - December 16, 2011
a jestli todle funguje ?
Football News, Fixtures, Results, Live Scores :: Live Soccer TV
Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
-_- |