stale potrebujem pomoc ale nejak zijeme v inom casovom pasme. neviem ta chytnut na skypePůvodně odeslal Orbital
![]()
stale potrebujem pomoc ale nejak zijeme v inom casovom pasme. neviem ta chytnut na skypePůvodně odeslal Orbital
![]()
Penize projebe v pokeru prece se svym kamosem.Původně odeslal Ištvan zakeřny
Za takovy nicnedelani sazkovky bych byl hodne nasranej a i kdyby mi takhle zmizelo jen par euro, uz jen z pricipu bych tenhle pripad zverejnil na co nejvice for a psal stiznosti na Maltu nebo kde maj licenci.
jj bol to chip dumping pravdepodobne. Nevydaju IP loginy ani tranzakcie ten den. Vec zacinaju vysetrit az po trestnom oznameni policii. Potrebuju od policii nejaky fax. Tom i pisu dookola uz 3. tyzden.Původně odeslal Rauuul
Tak to me nenapadlo pěkně v prdeli toto....
všiml jsem si kurzů 1,85-1,85
mívali lajnu 1,8, že jo?
dnes rano som zaziadal Bwin o vyplatu. kedze som nechcel platit 3% pri prevode na MB, zadal som si ziadost o vyber priamo na ucet (banka natwest) za jednorazovy poplatok 2£.
zo supportu som dostal mail o 9:17 s potvrdenim o ziadosti a s oznamenim, ze do 3 dni sa rozhodne o schvaleni
v tej istej minute 9:17 som dostal 2hy mail, ze ziadost bola schvalena
o 10:32 som dostal tento mail: http://www.scamdex.com/email-scam-da...M832217P23078V
neviem, co si mam o tom mysliet
banku pouzivam bezne a dnes to bolo prvy krat, co som ju uviedol v bwine a hned mi dosiel tento mail![]()
"V sázkovém byznysu platí, že kurz 100:1 a vyšší cifry už vyjadřuje, že bookmakeři jsou si jisti, že se daná věc nemůže stát. A zařadili je jen z marketingových důvodů."
zajimave..jako nahody se dejou
zkus to s druhym uctem![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
-_- |