Tak něco od leprikónů...
Docela by mne zajímalo, kdyby ta Temže zamrzla né tak důkladně a někdo by se tam za účelem vyhrání sázky vydal riskovat kejhák...![]()
Tak něco od leprikónů...
Docela by mne zajímalo, kdyby ta Temže zamrzla né tak důkladně a někdo by se tam za účelem vyhrání sázky vydal riskovat kejhák...![]()
Nemáte někdo tušení, kolik budou limity na Československou Superstar? Teď tam vypadla (skončila až na 5. místě) největší favoritka, jenž měla tušim kurz kolem 2,50 ne celkovou výhru v soutěži už když tam těch soutěžíích mohlo být tak 7-8... Nyní pochopitelně byl na její vypadnutí kurz dost vysoký. Snad přes 10...
Ale jelikož se posílaj SMSsky na postup a ne na vypadnutí, tak asi je blbost, že někdo šel tomu naproti, bo by se to nevyplatilo, že?
Tak hlavně by to chtělo info kolik vůbec chodí hlasů, můj soukromý tip je, že pro jednotlivé soutěžící max. v řádu tisíců.
Unibet vypsal sázky na Nobelovu cenu za literaturu. Favoritem je Murakami v kurzu 6.50, IMHO to má value. Jeho knihy kladně zobrazují lidskou individualitu, např. duševní úchylky a nejsou v nich kontroverzní politická témata, to by se mohlo švédské porotě líbit.
Uvítám diskuzi![]()
Tak podla mna to značí jediné, že Unibet vie, kto ju dostane![]()
Gambling feels like endless ejaculation
To bych radsi nedaval,takoveto prilezitosti, jako Zeman za 1.7 pred volbama byl jasny...
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |