Citace Původně odeslal luwi
Zdravím všechny,

rozhodl jsem se, že rok 2011 pro mě bude přechodem na sázení převážně US Sportů (baví mě to, umím anglicky, spousta utkání, veškeré info a stats na profesionální úrovni atd atd.) Chtěl bych se však zeptat jestli má vůbec nějakou cenu zabývat se baseballem. Na netu jsou rozporuplné informace a když jsem dřív byl na nějakých fórech, tak i lidé, kteří tím žili, tak se plácali většinou kolem nuly max.
Vzhledem ke znalosti jazyka a důvodům, které jsi uvedl si myslím, že přechod na am. sporty je správná volba Co se baseballu týče, tak by bylo nejlepší mrknout se na záznam nějakého zápasu, ještě dříve než začně v dubnu nová sezóna, a zjistit, jestli u toho umíráš nudou, nebo tě tam něco dokáže zaujmout. Pokud to bude ta druhá možnost, vyplatí se určitě začít se zajímat, trochu si nastudovat pravidla a základní info. Zbytek už pak pochopíš časem, až se začne naostro hrát a odsleduješ nějaké zápasy. Jestli třeba sázíš hokej, tak v baseballu z hlediska totals apod. můžeš najít spoustu podobností (vím, že to tak na první pohled nevypadá). Nevím, jaká fóra jsi navštívil, kde se lidé plácají kolem nuly. Ale na takových bych rozhodně čas neztrácel. Pokud vůbec sledovat fóra, tak ta, kde seženeš nějaké "insider" info, které není běžně dostupné. Jinak pokud vím, tak mnoho am. sázkařů považuje baseball za sport, který je nejjednodušší na tipování. Je to trochu zavádějící, nicméně pokud ho budeš sledovat, tak budeš schopen nalézat hodnotu v určitém typu sázek. Jelikož spolu týmy hrají série po sobě jdoucích zápasů (nejčastěji 3denní ), můžeš třeba sázet právě na vítěze série, nebo pouze vítěze první směny, nebo prvních pěti inningů apod. Je tam spousta možností. Takže jestli Tě to bude bavit, zkus to, jelikož pak budeš celé léto, kdy se nehraje kromě WNBA nic jiného, mít co sázet. A to už stojí za zvážení. Jinak přeju hodně štěstí!