v BF na Aleksandra Wozniak momentalne dokonca 4,1back
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
v BF na Aleksandra Wozniak momentalne dokonca 4,1back
Cus, snad to nevadi, ale napisu to sem. Mohli byste mi tady nekdo poradit kde najdu naky statistiky z urcityho zapasu? Myslim takovy ty statistiky jak byvajou na koncu zapasu, kde je uspesnost 1. servisu, pocet vynucenych a nevynucenych chyb, atd...![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
Naučil sem se prohrávat, abych mohl vítězit.
používám jedině softy tenniswin a trefík ten to přidává poměrně krátce a nemá všechno,ale velký turnaje tam taky jsou,jinak je to samozřejmě uložený v oficialním livescore od atp/wta
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Jj, dik, nasel sem si to v tech oficialnich livescorech jak si mi poradil...![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
Máte někdo nějaký logický vysvětlení pro dnešní Fernandův obrovskej drop a následnej ještě větší výkon?
Tak asi někdo vypustil nějaky fejk no....Zkus nekdy zaspamovat 3-4 free fora s nějakou zpravou,že maš zaručene info nejlepe od kamarada o tom,že ma dotyčny tenista zabookovanou letenku na zitřejši den jelikož ma nejake rodinne problemy....Myslim,že stado ovci se o drop postara samo...![]()
Dneska jsem vezl do cirkusu syna a babičku,jelikož pršelo zajel jsem přes parkoviště asi 20m ke kase a zastavil uplně idiotsky šikmo uprostřed prostransví před vchodem,pak uviděl kámoše šel s ním pokecat a za 10 minut se seřadilo vedle mojeho auta do řady stejně idiotským způsobem asi dalších deset lidí a myslely,že se tam má parkovat,přičemž zahradili vchod do cirkusu,potom jsem odjel,takže tak asi nějak to funguje i v sázení.
To mi připomělo:
//Nějak to neni videt celé..
http://www.kaltoons.com/zencart/imag...0Sell%20sm.jpg
co myslíte ten Ferrer?
uz jsem rekl ze nebudu spamovat, nevim proc to delam
trexi to nema chybu
jde do zalozek![]()
Gambling feels like endless ejaculation
no a to jak si clovek stoupne k vyvesce nebo vitrine, ktery si za rok nevsimne nikdo, a kolem se behem chvile se tam utvori dav... to je taky zajimavyPůvodně odeslal Frantisek
v Brazilii je to jeste mnohem horsi nez v Cesku: tady je 20km dlouha plaz bez lidi, vyjedete si teda na libovolne misto tak, aby skutecne v dohledu nikdo nebyl a do 5ti minut u vas zastavi auto s urvanou rodinkou, co se utabori par kroku od vas... VZDYCKY
na tohle tema jsem pred casem shledl nejaky film, mozna to byl Zeitgeist addendum, a byvalej CIA spion, co delal revoluce v Jizni Americe, rikal, ze revoluce probiha tak, ze do ulic musite dostat par tisic pokrikujicich lidi a ostatni se pridaji
zacinam tomu verit... at zije Slavie
Gambling feels like endless ejaculation
To je princip všeho, kopírovat a kopírovat.Původně odeslal Orbital
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
Ahoj,
toto byl muj posledni prispevek na tomto foru. Pokracujte v diskuzi, uz nebudu spamovat.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |