JJ, te hantuchove je skoda.. a co myslis zitra ty preruseny zapasy? myslis, ze se tam diky temu preruseni stane naka haluz?![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
JJ, te hantuchove je skoda.. a co myslis zitra ty preruseny zapasy? myslis, ze se tam diky temu preruseni stane naka haluz?![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
Tak skúsim troška prispieť aj ja :
Wozniacki - Cibulková 2 4,60
S. Williams - Bartoli 2 4,50
kurzy sportingbet
pěkně vypsaný zápasy od sázkovek,může jít do dvojky cokoli,ale jediný co mě zlákalo je pironkova 3,2
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
jj, pironkova neni vubec k zahozeni a ta bartoli taky ne, uz se ale tesim zitra zase na tenis, dneska sem sazel jen fotbaly a stalo to za hovno, tak snad si na tenisu zpravim chut![]()
Hantuchová, Radwanska - Grandin, Uhlirova 2 4,7 5Dimes
Kas, Peya - Anderson, Knowle 1 2,35 5Dimes
GL k Pironkova, kurzy dropujou a byla by přijatelnější soupeř pro Kvitovoui když ta si dneska asi pěkně mákne...
Dneska slusny pohrebiste zenskejch. Jsem zvedavej na Kvitovou, ted ma velikou sanci alespon na final, snad ji vydrzi zdravi.
Původně odeslal PUTIN
![]()
Dneska to bylo slusny, na bartoli sem si nakoenc netroufnul, ale tu pironkovou sem dal a este sem daval cibulkovou, chlapy sice nic moc, ale aj tak su dneska spokojeny![]()
moc hezký,cibuli jsem nevěřil,ale jak byla Wozniacki vyčichlá dal jsem live takyPUTIN píše:Tak skúsim troška prispieť aj ja :
Wozniacki - Cibulková 2 4,60 OK
S. Williams - Bartoli 2 4,50 OK
kurzy sportingbet
vzhledem k posledním vzájemným ji musím dát za kurz 4 i zítra
Chlapi, fakt super prace. Tenis neni muj obor, ale tenisove vlakna tady vzdycky poctive ctu a obcas i neco opisu.![]()
asi tak panove klobouček) Jendrule souhlas uz aby byl říjen a nase NHL
![]()
![]()
![]()
Dnes to vidím na vyrovnané zápasy tak som skúsil že bude v zápase tajbrejk:
Kvitová - Pironkova 3,80
Lisicki - Bartoli 3,10
Cibulková - Šarapova 3,70
kurzy eurobet
kurz 4.0 na Cibulkovu je urcite hratelny, skusit sa to musi, no a prave kukam, ze kurz na Bartoli sa posunul z 1.9 na 2.0 zrejme za to moze tlakova vlnaa to sa mi paci...
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
lisicki-bartoli 3,1? to máš něco blbě,to tam nikdy nebylo,jedině 2:0
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |