Zakopalovu som zahral aj ja. Este Benesovu/Strycovu
Zakopalovu som zahral aj ja. Este Benesovu/Strycovu
..tak tohle nebyla trefa do černého jemně řečeno, kromě Hewitta nevyšlo nic...
Nejvíc se mi libí z prvního kola asi Ball-Riba 2 2,5 5dimes
dále Andreev-Volandri under 29,5 1,95 pinn
Lopez Falla 2 cca 2,6 různě
Bellucci Melo 2 3,7 Pin
Groth Wicmayer 2 2,08 Pin. tady váhám, resp. možná lepší počkat do livka, dost možná bude kurs daleko vyšši a Yanina je velká bojovnice a otáčet zápasy umí..
Tak GL, snad toho trefím víc než minule...
Clijsters-Safina 2 @12? vzdyt jeste pred rokem byla Dinara svetova jednicka. Proc takovy kurz na ni?
No za ten rok se toho dost změnilo, měla a má zdrav. problémy, takže toho odehrála málo a o dost hůř, nicméně pokud někde vidíš k. 12, tak se to zkusit dá, už jen proto, že třeba na 5dimes vidím Kim za 1,13..Původně odeslal JIRKAHOMOLA
mno bylo to na BF, ted koukam a maji 9,2. Slusny drop![]()
zkusím něco zveřejnit s vědomím že proto dnes nevyjde nic
Kubot 2,65 vzájemný jsou jasný,už jsem ho chtěl hrát v prvním kole ale vyměknul jsem,myslím,že je mírnej favorit
Tipsarevic 2,47 Verdasco se mě poslední dobou nelíbí,myslím 50/50
Andreev 2,67 taky bude vyrovnanější než kurz napovídá doufám
pozor na Monfilse,měl něco se zápěstím,kdyby de baker naprosto psychicky nezkolaboval dostal 0:3,Gil ho může pěkně potrápit
Pěkný kurzy se mě zdají Groth/Jones 3,2 Mirza /Voracova a Simon by taky mohl potrápit Rogera,škoda,že se nehraje na dva vítězný,na tři mu nevěřím,že to dá ,ale tohle podle obrazu hry v livku případně
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Kubota budu hrát určo taky, asi i toho Andreeva, co si určo zkusím je Gil, na BF je 13 a Monfils v prvním kole přesně jak píšeš, myslím byl breaklej už i ve třetím setu, tak jsme bral, že už bude konec a najednou jsem viděl, že se mu podařila takováto otočka..
Jinak jsem hodně překvapenej ze vzájemné bil. Federer-Simon (0:2), oba zápasy 2008 hala a beton, jako úplně na výhru mu taky nevěřím, i když i to se dá v k.16,5, co je zrovna na BF v poho zkusit, nicméně zaujala mě hlavně sázka na to, že Feda nevyhraje 3:0, kurs aktualně cca 2,7 BF, popř. over 3,5 setu 2,88 (paddypower)..
Ještě mě napadá Wickmayer-Sevastova 2 k.4,1 BF, zápas s Groth jsem bohužel neviděl, k ránu jsme šel spát s tím, že si dám budíka právě na tento zápas, ale nějak jsem to zasklil a probudil se ve chvíli, kdy šla podávat Wicky na zápas, každopádně ten kurs je podle mě mimo...
vyšli akorát Riba a Wickmayer, takže menší propadák než minule, ale stejně žádná hitparáda..Původně odeslal Hanes
Na pinnacle je WILL R. FEDERER WIN 3-0? NO 2.93
hm, tak to je ještě o kus lepší, na Pinn. jsem mrknout zapomněl kvůli této sázce, díval jsem se na 5dimes, ale ti to dnes vypsáno nemají, ačkoliv první kolo měli...Původně odeslal Trexi
Podle mě prohrával 2*:5 ve třetím,baker podával na set a uplně se psychicky sesypal,měl jsem naloženýho monfilse v pěkným kurzu,pak ho chytla ta ruka a byl jsem na mašli,monfilsovi odešlo zápěstí,bakerovi nervy a pak i kyčel,čekal jsem skreč ale nevěděl kdo dřív a kde to jistit,nakonec to doklepali,ale monfils hrál strašně málo razantně a podle mě ho to dost omezovalo,ale je to starej komediant,počkám na první hry a vsadím podle toho jak to bude vypadatMonfils v prvním kole přesně jak píšeš, myslím byl breaklej už i ve třetím setu
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Jo, je to klidně možný, já si právě nebyl ani úplně jistej tím, že byl breaklej i ve třetím, sám jsem to vsazený neměl, tak jsme to nijak zvlášť nesledoval, jen jak jsem čas od času sjel scoreboard od shora dolů..
skvělé Tipsarevic dvakrát podával na zápas ani jednou neudržel serv,nějakej mp tam byl,andreev 2 mp ve 4 setu pak jsem šel spát a Kubot sice brejkoval dobře bohužel to co předváděl na servisu fakt hustý.Takže krásný KO jak má bejt![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |