ok, takze pojdme si to rozebrat
1) tohle je jeden z castych omylu, ktere nekdo zminuje, na prvni pohled to dava smysl...jenze je treba si uvedomit, ze ve fotbale ma outsider vyrazne nizsi sanci skorovat treba 20% oproti 80% favorita, nektere hostujici tymy treba muzou jen branit, ale v basketbalu je rozdil, ze dalsi skore da outsider treba jen o par % nizsi nez favorit a spatny prubeh pro favorita v basketbalu neni rozdil 1 nebo 2 bodu, jako ve fotbale, ale treba 10.. a treba sance, ze outsider bude vest o 10 bodu muze byt stejna jako, ze outsider ve fortbale da 1 gol
2) kdyz 10Eur vsadim postupne na 100 zapasu, tak mi zbyde 1,3 EUR
3) srovnani s burzou je caste, no v zasade to je tak jak se zminuje, akorat bych zminil, ze na burze mas moznost drzet pozici a proste cekat, az se vysledek obrati tvym smerem, ze proste vis, ze mas pravdu a muzes trpelive cekat...
4) no ja bych rekl, ze v sazeni je plno "chytrych" penez, jsem dokonce cetl, ze i profici z financnich firem a fondu se do toho poustej, mozna co do poctu je rekreacnich sazkaru vetsina, ale jejich podil neni 95% co se tyce objemu sazek