Bože , oni nejsou schopni vyhodnotit ani ten dnešní závodtak skoky už u nich ani náhodou, jsou zmatený jak lesba na Karlštejně..
Bože , oni nejsou schopni vyhodnotit ani ten dnešní závodtak skoky už u nich ani náhodou, jsou zmatený jak lesba na Karlštejně..
Všichni se tam sejdem...
Mě překvapili s vyhodnocením házené. Vsázel jsem live o poločase. Z NCAA jsem zvyklej že se počítá i prodloužení. V házené ho jak jsem bohužel zjistil nepočítají![]()
sazet zimni sporty v tropech... to je napadPůvodně odeslal Karvinier
ted jsem se ucitele portugalstiny ptal, jak se rekne "ledni hokej", to slovo pry neexistuje
Gambling feels like endless ejaculation
Tak portugalskou ligu hokeje na kolečkových bruslích vyhodnocuje Pinnacle tak do 2-3 hodin, pokud mi teda zase něco neuniklo![]()
Tady v tom meli kapku chaos a vyhodnotila az za hoooodne hodin spise den.. A navic matou sazkare, protoze maji datum udalosti jinej a kdyz se v den udalosti dne nich skace treba turnaj narodu tak to prej nejsou sazky na ono, ale az na zavod jednotlivcu. Jak se to mas dovedet nevim... Pak to stahnou a druhy den vypisou jine dvojice-proste chaos. Nastesti mi to vyslo i v sobotu i v nedeli, takze ten nahore asi fakt bude![]()
Všichni se tam sejdem...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |