Kde sá dá pozrieť kompletný prehľad udalostí, ktoré budú na BetFair robené live ? Rozmýšľam, že sa tam registrujem a budem stávkovať, len by som najprv chcel vidieť, aké udalosti sú dostupné LIVE:
Kde sá dá pozrieť kompletný prehľad udalostí, ktoré budú na BetFair robené live ? Rozmýšľam, že sa tam registrujem a budem stávkovať, len by som najprv chcel vidieť, aké udalosti sú dostupné LIVE:
Kompletni seznam nevim.
U fotbalu se proklikas pres menu vlevo: Vsechny sporty - fotbal - coupons - "den v tydnu" - Kupon zive
U dalsich sportu to je podobne.
Tenisovy zapasy jsou snad vsechny zive.
No tak dostal som sa k tomu, ale dosť zaujímavo majú spravený ten prehľad, doteraz som chodil iba na bwin a tam to bolo oveľa prehľadnejšie...
Napiš jim na support. Třeba si názory uživatelů schovávají a něco s tím udělají.
existuje niaká stránka ako je napr.oddsportal kde sa dá dopredu pozrieť,že ktoré stávkové kancelárie budú dávať konkrétny zápas na live tipovanie (nemislim stream,ale sázky)
zajimavej napad mi prijde neco takovyho udelat, IMO ne, pac proste ty sazkovky moc nechapou k cemu je feed a jak ho delat
Gambling feels like endless ejaculation
Já jsem si z poslední doby odnesl dojem, že některé sázkovky buď ani neví co všechno budou přesně dávat a improvizujou, nebo nechtějí avizovat dopředu. Některé zápasy třeba ani nemají v přehledu a objeví se těsně na začátku, nebo až po začátku. Když to dva dny sleduješ tak víš, že třetí den to tam nejspíš zase dají, ale v přehledu to není. (např. minulý týden mistrovství Afriky v házené)
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |