Kouknul jsem na kurzy a Real+0 v kurzu 3 mi přijde docela vedle. Viděl bych to tak 2.50.
Kouknul jsem na kurzy a Real+0 v kurzu 3 mi přijde docela vedle. Viděl bych to tak 2.50.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
Tak ten kurz asi vedle nebyl![]()
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
Takovej vysledek moh predvidat snad jen nejortodoxnejsi fanousek Barcy.
pri forme realu sa dalo cakat ze potrapi Barcu ale ze Barca bude o 2 triedy lepsia to fakt asi nikdo necakal.. real si dokonca ani ziadnu lepsiu sancu nevypracoal naopak Barca im tam mohla este kludne zo 2 fuknut
, jednodocho Barcelonsky odchovanci dali do hry srdce a vyber sveta Real Madrid uplne strokotal
![]()
...sázet vyhecovaný derby na to že bude uděleno málo žlutých karet je celkem loterie, nicméně nabízený kurs mě zlomil...předpokládal jsem koncentrovaný výkon z obou stran už od úvodního hvizdu a hlavně žádný brankostroj v poločase...po 18tý minutě bylo všechno jinak po Golu Rodrigueze jsem očekával blížící se nevyhnutelný kartový mariáš..který přišel ve 33 minutě a udělením dvou žlutých karet zhatil naděje tipu![]()
Střídání Barcelony :
Villa (76.Krkič)
Xavi (87.Keita)
Pedro (87.Jeffren)
sledování props tě naučí lépe číst hru
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |