to Pete: Všechny tipy se mi na první pohled líbily hned ráno, když jsem študoval nabídku, ALE... Toronto teď doma docela šlape, a je odpočatý, kdežto Philly má za sebou OT ve Washingtonu z předchozí noci a celkově mě stáli za poslední dobu hodně peněz. Nějak se nemůžu smířit s tím, že už dávno nejsou dobrej tým a vidím v nich pořád hodnotu. Takže možná dnes naposled...
Detroit opět po náročným zápasu v Dallasu proti doma silnýmu a opět odpočatýmu Memphisu... nevím, já je hrál včera protože jsem myslel, že buďto oni nebo Chicago jako největší dogs to urvou SU.. nakonec jsem byl rád, když jsem obojí v livku zajistil.
Dallas mi venku přijde lepší než doma, ale ta Oklahoma je fakt tým, proti kterýmu se doma hraje dost těžko a navíc na Dallas docela umí. U všech těchto tipů nezbývá než doufat, že domácí týmy trochu zrezivěly čekáním
Mě osobně se dnes z dogs ML líbí New Orleans v Utahu. A poprvé letos si zkusím zahrát Miami, i když proti Orlandu to budou mít ve floridském derby hodně těžké. Oba týmy si budou chtít spravit chuť po předchozích porážkách. Ale jelikož Miami to koupilo od takovýho shitu, jako je Indy, bude ta chuť možná o něco větší. GL!