Domi:Nemel jsem vubec cas,takze dodatecna gratulace,Claude bude mit brzy splneno to co loni dal za celou zakl. sezonu.dnes dam jendrulova oblíbence pana Girouxe
Domi:Nemel jsem vubec cas,takze dodatecna gratulace,Claude bude mit brzy splneno to co loni dal za celou zakl. sezonu.dnes dam jendrulova oblíbence pana Girouxe
dodatečně dikec a gratulace k Girouxovi! dnešek jsem tam sesmolil zoufalosti, tak uvidim co mě bude čekat po probuzení . . .
Tentokrát se to nepovedlo, hlavně Little neměl ani střelu.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
dneska noc na .... !
Neal 4.00, Fortuna, tomu kurzu jsem neodolal.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
ja neodlola b.richadsovi 3,4 standart)
Chance prisla s kurzem 4.5 na D.Clearyho,coz je momentalne pro me co se tyce kurzu a formy nejvic value hrac Red Wings.Tenhle kurz je o dost vic nez v jinych sazkovkach(Tipac 3.6,Fortuna 3.9) napr.).Ja hral Dannyho ve ctvrtek doma proti St.Louis za 3.8,dnes jsem ho chtel vynechat,ale asi ten kurz budu muset zkusit.Sice hraji v Chicagu,ale ti maji sve problemy se zranenimi,navic domaci trener krouti sestavu jak se mu zlibi,Red Wings patri k top tymum,jsou v cele Zapadn k. a jsou schopni vyhrat kdekoli,Danny i kdyz nema TOI a PP time jako nejvetsi hvezdy Detroitu, je myslim jejich nejvic hot hrac,hlavne si dost veri,hodne strili a taky mu to tam pada(uz skoro vyrovnal lonskych 15golu zakl.casti,jestli se blbe nezrani,utoci na osobak v bodech i golech).Nejak tam nemam ten 100proc pocit,takze nalozim trosku za min.
Dale urcite zkusim nekoho z dvojice M.Duchene 3.8 Chance a Tipac a T.Fleischmann 3.9 Tipac.
Laviny jsou pro me velmi prijemne prekvapeni,hraci jim padaji jak mouchy a oni porad hrajou jakoby nic,pekny utocny hokej.A hraci jako Stewart,ted posledni zapasy Hejduk,Galiardi,dnes mozna budou i bez Stastneho to je uz celkem slusne oslabeni v utoku.No odpovednost prevzal M-Duchene,ktery se na zacatku sezony docela trapil,ted ma vybornou formu,trejd T.Fleischmanna byl taky paradni tah Lavin a myslim,ze na techhle dvou budou dneska domaci stavet,vcetne presilovek.Tomas je zapas po hattricku,tam nahrava i Kiriho teorie sebevedomi strelce po hattricku.
gratulace k duchenemu Jendrule jestli jsi ho hrál)
JJ,hral jsem vsechny tri,takze microprofit.
hele lepsi nez nic Jendrule tenhle tyden je pro me jedna velka cerna dira ... snad dnes vyberu spravne.. ale nevim z ceho dnes me napada jen kesler hraje vybrorne v poslednich zapasech, ale kurz 3 se mi zdá malinko.. pak se mi zdá slusne value 4,1 na Simona Gagneho, ale po zraneni se vratil Viní Lecavalier, takze se brzy spise trefi on..![]()
S tim Gagnem nevim,ja ho mel rad ve Phile,v Tampe si na nej nejak nemuzu zvyknout,jeste jsem ho letos nedal a ani asi nedam..i kdyz kurz 4 je solid.
Ja dnes v noci budu vyhradne klientem Tipsportu.Maji tam dve nadherne value a jednu lakacku,ktere asi neodolam.
1.value:Jeff Skinner 4.9.To se mi libi moc,osmnactilety obrovsky strelecky talent,v jeho prvni sezone to ma zatim ve 30zapasech 8g+14a,uz v teto casti sezony hraje v prvni lajne s E.Staalem,takze se s nim pocita i na PP,hraje skoro 20min cisteho a uz je par zapasu bez golu,i kdyz treba na Floride mel 8strel.Hurikani se konecne vraci domu a Jeffa v tomhle kurzu musim.
2.value:Anthony Stewart 6.2(Treba Chance ho ma za 3.9)K tomu se snad ani nebudu rozepisovat,neni to zadny superstrelec,ale hraje ve vyborne poskladanem tymu(Atlanta),je ve druhe petce a hraje i PP,minuly zapas doma si pripsal 3kan. body(1g+2a)a nikde neni psano,ze dnes proti tragickym dablum se nemuze zas trefit.
Lakacka:Jouí Pavelski za 4.Muj oblibenec,ktery se letos trochu hleda,dokonce jsem ho na nejaky cas prestal sazet,ale ja ho v tomhle kurzu proste nemuzu nehrat.
GL vsem strelcum,at se búkís prohnou.
Ja dnes palil jenom slepyma.Gratka ke Gagnemu,doufam,zes ho osolil.
Tentokrát by mohl skórovat Alfredsson - 3.40, Fortuna
Jendrurule toho gagneho jsme nehral..kurz byl super ale souhlasil jsme s tebou ze me tam proste nesedi v te Tampě.. pak jsem hral Keslera a zlakal jsi me kurzem na Stewarta to neslo nehrát.. skoda 0+2 ale výbornej tip.. ted koukam ze nam stesti moc nepreje, tak snad se to brzy obrátí) GL všem!
![]()
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |