To Orbi: pěkně si to napsal.....Tak je mi jasné že ze záčatku tomu budu muset věnovat hodně času a s tím i počítám ....jen se bojím že když u toho budu sedět od rána do nocitak že mi z toho po čase hrábne.. nedávno jsem u toho seděl asi 3 dny skoro v kuse a pak jsem nebyl schopnej ani normálně mluvit s kamaradem..
Nad tím nakupovaním jsem taky přemýšlel jak že by to bylo ..pač tedkon se najím v klidu v práci ale kdybych byl doma tak bych byl asi jen na rohlíkách pač nevím jestli by se mi chtělo něco vařit(když by se valil muj vsazenej zápas)...Jinak žiju v bytě skoro sám s podnájemníkem ..občas jsem přijedou rodiče ...nedokázal bych si představit že by tu byly rodiče každej den ...to bych do toho valuebettingu asi nešel...jak píšeš člověk na to potřebuje určitě klid aby mohl v klidu sázet..
Jinak už sázím celkem dlouho cca 13 let takže o tom něco vím ...ale až nahrabu odpovídající bank tak chci zkusit poprvé ten valuebeting se všim všudy(Moneymagment atd)...Věřím že když se do toho ponořím tak v mínusovejch čislech bych neměl být ale jestli to bude stačit na to aby mě to živilo to netuším bejku..Vím že bych si to měl otestovat ...nebo jak píšeš že ze začátku bych měl sázet a u toho pracovat ale to podle mě nejde pač dělám manuálně a z práce chodím celkem vyřízenej a pak už není moc chutě a ani času skouknout nějake matche ...Prostě pak to risknu dám vypoved a dál se uvídí vím že to není rozumné ale i kdyby mi to hodně nešlo tak s dobrým moneymanag. bych s bankrotovat neměl prostě to jednou zkusím a uvidím jsem přece gambler...když to nepujde tak si najdu zase práci a gambling už pro mě nebude existovat ...ale věřím že ta šance tady je že to pujde a proto do toho pujdu!
Držím palce at se daří !![]()

Odpověď s citací