to se vsechno ukaze na pochodu
ty 4 kola preseason neznamenaji vubec nic, treba indy byla doma tusim s JAX +3 atd
predkola jsou jen trenink, kde nastupuje 3ti a nekdy i 4ty QB atd
informaci je na netu myslim dost na espn, cbssports i rivals... tam mas stats ke kazdemu hraci; koucove se zrovna moc nemeni, takze tam ma smysl brat v potaz co kdo kdy delal v minulych sezonach, to se moc menit nebude
informaci je rekl bych skoro az presprilis... je potreba vybrat ty spravne a predevsim je potreba si vybrat na co chces vlastne sazet, protoze uplne neco jineho je sazet props na hrace (kde si trebas ja netroufnu nic, ale nejspis by se prave tam dalo neco najit pro cloveka s jinym mozkem nez mam ja), neco jineho je sazka na vyhru v zapase a neco jineho je totals na ctvrtinu a neco jineho je livko
veci jakym zpusobem hraje, tj. run/pass; run defense, pass defense, kvalita qb, kickera atd, to muzes vsechno vycist ze stats, pokud teda nekoukas, ale jestli ti to k necemu bude, to je druha vec.. nezapomen ze US fotbal ma lajny kterejma protykaji miliardy a jsou ultrasharp
pockej si tu az se bude hrat, na chatu se mozna sejde zas nejaka particka a bude se komentovat, trebas se neco naucis z toho

Odpověď s citací