Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 77

Téma: Betonline

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    tuhle sem sem dával ten článek a tak jsem na Betonline nakoukl. A koukám že dost změn oproti minulím rokům..

Bonus 25% na každý vklad do 900USD (dřív bylo tuším 45% na 2000USD). A musí se napsat do chatu, jestli ho chci?
    A výběry, nevím jestli jsem koukal správně, ale už de normálně výběr, myslím tim, že si to všechno naťukávám sám? A nebo je to stále přes chat, že musim zažádat tam?

Prosím někoho o info, díky

Píšou že je to nejrychleji rostoucí US sázkovka, tak by to mohlo být v budoucnu zajímavý...
    Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...

Citace Původně odeslal nerazzurro Zobrazit příspěvek
    tuhle sem sem dával ten článek a tak jsem na Betonline nakoukl. A koukám že dost změn oproti minulím rokům..

Bonus 25% na každý vklad do 900USD (dřív bylo tuším 45% na 2000USD). A musí se napsat do chatu, jestli ho chci?
    A výběry, nevím jestli jsem koukal správně, ale už de normálně výběr, myslím tim, že si to všechno naťukávám sám? A nebo je to stále přes chat, že musim zažádat tam?

Prosím někoho o info, díky

Píšou že je to nejrychleji rostoucí US sázkovka, tak by to mohlo být v budoucnu zajímavý...
    na 25% bonus pouzi pri vklade MB kod TXBONUS.
    Vidim, ze pouzivas Crisa tak vyplata je obdobna ako tam.

betonline.png

jak chapete sazkovou prilezitost: "penalties total". Podle me je to: kolik se bude kopat penalt? Podle sazkovky se jedna o pocet golu z kopanych penalt. Je to US sazkovka. Diky za nazory

Nedrzte tam viac ako musite.
    Vyber par sto dolarov som musel niekolkonasobne urgovat.
    Vyplatili po 15tich dnoch.

Pravidla přispívání