Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenot u týhle sázkovky s výplatou? Je to OK?
Díky
Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenot u týhle sázkovky s výplatou? Je to OK?
Díky
I presto, ze jsem tam v plusu XXXXX USD, tak jsem dneska dostal 25% reload bonus
oboci nahoru jak vaclav klaus
Gambling feels like endless ejaculation
muzu doporucit, plati to, co jsem psat tusim v prvnim postu v tomhle vlakne
Vypisujou challengery?
(ne)
tak sem pokusne vybiral......pinnacle za 10 min, bet 365 asi za 3 hodiny, betfair pul dne, tipsport 2 dny, z moneybookers na ucet pozadavek odeslan ve 13:00, rano byly penize na ucte, jen tihle kasparci mi nechteji dat 200 dols (moneybookers).....vcera bylo jeste vsechno v poradku a jen cekali na rucni schvaleni manazera...dnes uz jsem najednou nesplnil rollover redeposit bonusu (samozrejme blbost, protocil sem ho asi 20x)....tak sem zachatoval po pul hodine znovu a vcera pry byli na dovolene......tak sem zvedav kde to skonci...naposledy jsem vybiral v lete 2011..... 500 dols v pohode
po 5 dnech vyplaceno...nechali si 20 dolaru coz je hnus, ale s tim sem do toho sel.....co se tyce tipsportu - presne tak.....uz 2x se mi stalo ze mi nevyplatili blby 4000,-.....takze jsem zkusil tenhle kanal
jj taky sem cet
nechapu co maji vsichni s tou .ag domenou, za to davaji vyhledavace jiste penalizace
Jsi pitomec, vsadil jsi otočenej kurs. Dobře jsi věděl, že prostě neexistuje žádnej scénář, za kterýho by oba tenisti připadali bookmakerovi jako outsideři.
Mávni rukou a zaplať. Takovejch kokotin ještě v životě uděláš hodně.
Naposledy upravil cha cha; 21.08.2012 v 14:48.
Prave ze s tim prisli uplne prvni, takze me zajimal duvod tech kurzu a treba Dolgopol to ted dvakrat odchodil a navic nasazen az do druheho kola nerozehraty, takhle mohl uvazovat bookie idiot a vypsal to jak to vypsal. Kdyby to bylo prevracene omylem tak to nikdy nehraju.. i z toho mailu co mi pak napsali se citili trapne, protoze videli, ze se spatne trefili. No to je fuk jede se dal. Jde jen o prachy, takze o hovno..
Proste chlapec z kostariky, co dela za 5 usd na hodinu otocil kurz kdyz opisoval. To je cele. Tys jim mel napsat email, ze maji otoceny kurz a v budoucnu by to mozna bylo k hovnu, ale mozna by se to hodilo.
Takovyhle prasarny se daji sazet jen ve zprasenem cesko-slovensku. JInde se lidi pretahujou o ten zvanec v ramci jemnejsich pravidel a podvodu.
Ok, takze kdyz jsem si vcera vsadil na pinnu kurz 3 na Gulbise proti Berlocq, tak je to taky prasarna a genialni statistici na pinnu to spatne opsali? Jde mi o to, ze jsem to neudelal zamerne kvuli chybe v opsani kurzu, ale proste nikde jinde nez na betonlinu jsem kurz na ty dva zapasy nevidel, tudiz jsem se domnival, ze to mohou byt oteviraci kurzy pro trh..nemam s nima zkusenosti, protoze jsem tam od pondelka regly..to je asi tak vsechno a stalo se mi to poprve a ted uz vim ze naposledy.. surebet je jedna velka nuda
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |