Chtěl jsme se zeptat lidí co sledujou fotbal, jestli máte nějaký názor na dnešní LM Ajax-Real? Jde mi o názor na 1x2.. díky
vyhodnotenie:
H. Tel Aviv - Salzburg vzhladom k tomu, ze gol cislo 2 padol az v nastavenom case, dalo sa vyberat aky kurz si zvolim na zaistenie, v tomto pripade holub na streche v hrsti kachna... v kazdom pripade vysledok KO
Serif Tiraspol - Basel s odretymi usami, Emir to uz napisal vo svojom vlakne, s tymto som uz vobec neratal a sam som sa cudoval ked to tam zacalo v zavere zapasu padat OK
Sevilla - Braga OK
W11 / L22
sice sa sa rozdiel medzi W/L nezvysil, to ale neznamena, ze neuvazujem ako Emir o ukonceni "exhibicionismu". Zo zaciatku som to bral ako boj proti ludom co sa snazia svoje tipy predavat, ale klukum/holkam co su "odsudeny" k nakupom tipov asi moj styl velmi nebude vonat.
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
Chtěl jsme se zeptat lidí co sledujou fotbal, jestli máte nějaký názor na dnešní LM Ajax-Real? Jde mi o názor na 1x2.. díky
Fotbal moc nesleduju, ale Real 0 za 1.62 zkusím.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
ja skusam za malu ciastku presny vysledok 0:2, Real sa nema kam plasit, daju jeden, potom v klude budu dohravat a ku koncu polozia banan cislo dva![]()
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
no přemýšlím, že dám na Real je tam docela dobrý kurz...sice real má jistý postu, ale snad vyhraje
Na Realu zadnou hodnotu nevidim. Spis uz bych daval Ajax, ale i tam je to takove, ze se to podle me nevyplati.
Ja zahraju:
Partizan - Sachtar Under 2 and 2.5 za 2.09
Braga - Arsenal, Arsenal handicap -0.5 za 2.09
http://betting-supertips.com/ tak stranka im opet funguje vcera som siel podla nich vsetky zapasy solo a som v slusnom pluse...treba ale vyberat stavkove s najvyssimi kurzami....
Ticket:
Roddick - Gasquet | 1 | 1,3 | Tenis
Real Madrid - Lyon | 1 | 1,35 | Champions league
Liberec - Slavia | under 6,5 | 1,25 | Czech
Sarpsborg - Lillehammer | vz.1 | 1,3 | Norway
Překopíroval jsem z té stránky tip na dnešek. Sorry, před 10 lety jsem uvažoval podobně a marně jsem si lámal hlavu, proč mi to skvělé 4AKO opět nevyšlo.
Cus, sledujete tady nekdo italskou serii A? Trosku tam nechapu ty kurzy na remizy, treba na zitrek tam je na remizu bologna-parma kurz 1,35 ve fortune, v ostatnich kancelarich to je podobny.
http://www.livesport.cz/detail/soccer.p ... 7200&tab=1
http://www.livesport.cz/detail/soccer.p ... 7200&tab=1
tady jsou treba podobny 2 zapasy ve kterych ta remiza vysla, tam je to fakt tak vyrovnany nebo je to naky domluveny?![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
Co se smejes, ja sem takovy kurzy este nevidel, ale tak ja fotbal nak moc nesazim, takze je mozny, ze to je normalni nevim no..![]()
No u špageťáků je to normální![]()
Všechny státy Evropy jsou na nejlepší cestě, aby tam nějakej nenažranec o koryta znemožnil sázení.
Itálie je naopak na nejlepší cestě, aby tam zakázali sport.![]()
![]()
![]()
a sazite tady tyhle divny remizy nekdo?![]()
Bologna - Parma 0:0 , jak překvapivé, taky by mě zajímalo, proč tomu tak je, na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">betfairu, tam ta remíza měla hezkej objem
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |