Nevite nekdo nahodou nejakou stranku se strelcema v tech nejprestiznejsich ligach (kolik kdo nastrilel) Spanelsko Anglie.... Jsem zas dostal napad a nejak nejsem schopnej nic najit![]()
Nevite nekdo nahodou nejakou stranku se strelcema v tech nejprestiznejsich ligach (kolik kdo nastrilel) Spanelsko Anglie.... Jsem zas dostal napad a nejak nejsem schopnej nic najit![]()
Bwin má priamo na stránke v sekcii štatistika tabulky strelcov z top líg.
http://stats.betradar.com/statistics/bwin/?language=sk
Dik moc to me bude stacit
caute ludia pri surfovani som nasiel zaujimavu stranku s tipmi ktorych uspesnost stoji za vyskusanie...hram s nimi uz tyzden a som v slusnom pluse... http://betting-supertips.com/
geez
Gambling feels like endless ejaculation
Hledal jsem nějaké stránky o fotbalových sestavách a našel jsem toto: Football Tactics and Lineups Database
jsou tu sestavy týmů, jak nastupovaly zatím v letošní sezóně. I další informace. Já se koukal hlavně na anglický fotbal, ale myslím, že je tu toho víc.
tv čr máš eurofotbal a fotbalportal, pak máš zahraniční soccernet a espn
jinak slušně se do fotbalu dá dostat i přes PC hru Football Manager (monentálně 2012)
Protože díky tý hře se hodně věcí dozvíš a budeš znát, zázemí klubů, hráče, vztahy a tak dále. Je to fakt nezkutečně promakaný
Hráči, kluby a vše kolem je skutečný a ta hra (profily hráčů a týmů) se vytváří ve spolupráci s elitníma ligama, týmama atd, dokonce některý týmy podle tý hry hledaj ve světě talenty pro svuj klub (třeba o Evertonu to vim).
Určitě to vyzkoušej pokud neznáš, já osobně sem začal hrát když byl ročník 2005 , teď už je 2012 a je to čím dál lepší. Hra je prostě normální hra na PC, ale hráči a vše kolem je skutečně promakaný a reálný..., takže se spoustu věcí dozvíš a poznáš , a staneš se prostě lepším tipérem
Football Manager 2012 (PC)
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
díky ta tip na ten F.M. nerazzurro. koukám na to a je to fakt promakaný. moc hry nehraju, ale asi se tady stanu managerem. a mě se líbí i tyhle stránky: Their Tactics | Football tactics, analysis, formations, lineups, strategies and diagrams
Ještě k tomu FM, občas se tvůrcům povede odhadnout i nějakou celkem nečekanou věc (např.tuším, že v jednom z předchozích ročníků když postoupil Hoffenheim do Bundesligy a hrál velkou část sezóny nahoře,tak se mi to stalo i ve hře,to samý Montpelliér, ale tim nechci říct, že by se dalo řídit jen podle toho).Dají se tam najít i dost zajímavý informace jak už psal nerrazuri.
já taky právě hry už moc nehraju, protože je to prostě ztráta času, ale když se fakt nudim tak něco zahraju. Jedině to FM zahraju občas, to mi aspoň něco dá...
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
Exoticky offtopic presunut sem: http://sazkar.net/forum/offtopic/pet...-sazeni-t12825
Gambling feels like endless ejaculation
jsem spamovaci debílek
Naposledy upravil Re4DeR; 01.11.2012 v 00:08.
Tak jeste aby si nedoporucoval vlastni web.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |