mike dikyPůvodně odeslal mike
mike dikyPůvodně odeslal mike
z osobní zkušenosti - dojde.
mají "obavy" z různých P.O.Boxů.
Opět se mi začíná líbit kurz USD a rád bych něco vybral z Moneybookers bankovním převodem.
Tedy převod USD na CZK u Moneybookers a pak zaslání na můj bankovní účet v CZK v české bance.
Vybírali jste někdo poslední dobou? Z MB jsem ještě nikdy nevybíral. Účty mám ověřené asi dva (vkládal jsem z nich). Nejsem VIP member.
1) Jak je to rychlé?
2) Zadám-li výběr dnes, jaký bude platit kurz USD --> CZK? Dnešní, zítřejší, pozdější... Na hodnotu ani poplatky se neptám, to si umím vypočítat, jde mi o ten základní kurz u MB USD --> EUR --> CZK. Tedy okamžik stanovení kurzu USD a CZK u MB.
Díky za info.
Výběr trvá kolem 3 pracovních dnů.
Kurz se použije ze dne, kdy se ta transakce objeví ve výpisu, takže v tuhle chvíli to bude dnešní kurz.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
Díky za info,
výběr zadán 21.12.2010 po 17. hodině, aktuální kurz 19,19 CZK/USD. Až to přijde, napíšu sem, jak to dopadlo.
Musíš brát středový kurz od VISA, ten určitě nebyl 19.19 CZK/USDPůvodně odeslal playerXXL
Výběr zadán v úterý 21.12.2010 v 17:05.
Dorazilo ve čtvrtek 23.12.2010, v 10:15 už to tam bylo (GE záložní spořicí).
Výsledný kurz po odečtení marže 1,99 % je 18,72 CZK/USD.
Tedy před odečtením marže byl kurz 18,72 / 0,9801 = 19,10 CZK/USD. Podle kurzů střed v den výběru to mělo být 25,0866 / 1,3074 = 19,1882.
Byl to výběr na MB, takže vycházím z kurzů na stránkách MB.
cus vybiral nekdo z MB na svoji platebni kartu ? nemyslim tu od Mb ale od nasich bank . jak dlouho to tak trvá ? stejne tam to jde za par sekund a nazpatek musime cekat az to obchodnici bance skutecne poslou .
z MB pravidelne 3 prac. dny na VISU od KB, akorat jednou, když jsem jednorázově vybíral to maximum, což je myslím 1500 eur/měs (nutno rozsekat do 3 transakci), tak to trvalo dýl, bud 4 nebo dokonce 5 dnů, už nevím přesně..
Chtel jsem se zeptat. Skrill uz nevraci u VIP uctu pri vyberu na bankovni ucet ten poplatek za tu transakci. Drive to bylo tusim 1,80 euro nebo ekvivalent v jine mene. Nyni je to od tech jejich novych podminek vice. Drive vsak vzdy tento poplatek pripsali zacatkem noveho mesice zpetne na ucet. V breznu jsem provedl vyber ze sveho VIP uctu bankovnim prevodem a ted je jiz vice jak polovina dalsiho mesice a nic mi tam zpetne zatim nepripsali. Ne ze bych nejak financne tratil, ale chci byt v obraze, zda jsem neco neprehlednul.
Tak jsem letos jiz po treti provedl vyber ze sazkove spolecnosti na svuj VIP ucet u Moneybookers. Problem je ten, ze z techto tri vyberu mi prislo akorat jednou spravne emailove upozorneni od Moneybookers, ze finance dorazily jiz na ucet. Ted jsem se tam na ten ucet prihlasil a finance tam jsou jiz pripsany. Upozorneni emailem vsak zatim neprislo. Kdyz jsem toto zjistil poprve, tak mi pak ta upozorneni prisla az za nekolik dni a to klidne i nekolikrat po sobe. Samozrejme na tu samou transakci. Maji tam bordel akorat u mne nebo se to prihodilo i nekomu jinemu?
deje se to furt
td mi poslali nejaky affil dodatky na pdf, chteji to podepsat, to je znamka dalsiho upadku
Gambling feels like endless ejaculation
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |