Tak jsem si včera náhodou všimnul, že IBCbet (myšleno 12Bet+Fun88+M8zvýšil limit ze $350 (€250) na $2000 na sázku. Asi vyhodnotili, že nízké limity jsou u asiatů kontraproduktivní.
Tak jsem si včera náhodou všimnul, že IBCbet (myšleno 12Bet+Fun88+M8zvýšil limit ze $350 (€250) na $2000 na sázku. Asi vyhodnotili, že nízké limity jsou u asiatů kontraproduktivní.
Chtěl jsem to zkontrolovat, měl jsem tam na všechny fotbaly 350 USD a teď jen 50 USD![]()
(a to jsem tam poslední dobou nedělal žádné hovadiny, jen pár větších sázek na MS)
Acha, tak jsem to také zkontroloval a musím se opravit - u 12Bet zvýšení neproběhlo, tam mám pořád limit 350 USD.
Ufff, taky už tam mám zpátky 350 USD na všechno...
Ted jsem se vrátil po 14-ti dnech z dovolené a koukam u 12bet limit na vše 100 USDŽe by neměli na začátku července co dělat tak limitují vyhrávající účty?
nn, i na tu nejposlednější soutěž mám zpět 350 USD...
No, a můj limit 100 USD na sázku mi dnes snižili na 25 USDTo jsem u asiatů nečekal...
surebety tam davas?Původně odeslal Ozzy
Je možný že pár jich tam možná bylo. Ted jsem tam dával dost zápasů z juniorskýho basketbalu, a tam kurzy docela lítaly..
Máte někdo účet u Fun88? Právě jsem se tam registroval a nepříjemně mě zaskočili jejich limity. Na vše je pouze 50 GBP...
Dnes jsem se po dlouhé době nalogoval na muj účet u M88 a co to vidím - opět zpřístupněna možnost vkladů a výběru přes Moneybookers !!!!![]()
Právě že kurzy osekaný nemají. Já u nich dřív sázel. Potom jsem přešel na Dafabet. Když začal Dafabet osekávat ty kurzy, tak jsem se chtěl vrátit, ale asi na rok jim úplně zmizela možnost vkladu přes MB. Ted je vše v pořádku. Limity mam na fotbal 250-1500 USD, podle co je to za soutěž...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |