Nabízím zasílání tipů za 30% z výdělků. Podmínkou je založený účet u internetové sázkové kanceláře a možnost sázet 2 x denně (ráno a odpoledne). Více info na e-mailu.
Nabízím zasílání tipů za 30% z výdělků. Podmínkou je založený účet u internetové sázkové kanceláře a možnost sázet 2 x denně (ráno a odpoledne). Více info na e-mailu.
Čau,
já to beru, pošli PM a já ti sdělím kam mi máš poslat peníze (Moneybookers, Netteler, zahraniční BÚ, Clickandbuy..atd.) případně kód Paysafecard, mám účty skoro u všech internetových sázkovkách takže ti můžu vsadit nejvyšší kurz na trhu, jo a klidně mi stačí 25% zisku, když to bude fungovat.
Zatím ahoj.
Původně odeslal markta2
Hm, preco je pre takychto lumenov a samozvanych geniov taky problem pripojit nejake statistiky??? Aj keby boli na 99% vymyslene, ale aspon by clovek videl snahu predat tipy. Takto je to pod uroven, za co nas takito hochstapleri maju???Odrbavat mozu akurat tak na katolickych portaloch, popripade navnadit filatelistov...
nejak sa to tu zacina hemzit takymto divnym hmyzom, len mi je divne, ze tento super tiper prichadza s ponukou pred uhorkovou sezonou...
chce to spravne nacasovanie, doporucujem to skusit o cca 2 mesiace, budes vitany...
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
No to je jasny, mame tady prazdniny a chlapci by si radi udelali peknou dovolenou![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |