čau,chci se zeptat jak to je s výběrem u pinnacle. Když provedu první vklad třeba přes MB musím ho několikrát protočit,popřípadě kolikrát nebo to můžu klídně obratem vybrat zase přes MB?
čau,chci se zeptat jak to je s výběrem u pinnacle. Když provedu první vklad třeba přes MB musím ho několikrát protočit,popřípadě kolikrát nebo to můžu klídně obratem vybrat zase přes MB?
Pokud vím, tak stačí vloženou částku vsadit 1x, aby ti nenaúčtovali poplatek (tuším 3%).
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
jo 1x to je jiste, jen nevim jestli to win nebo to risk
Gambling feels like endless ejaculation
Zdravím , založil jsem si učet na pinnaclu a chtěl bych z tama vybrat a chce to po mě autorizaci karty.A nevím co patří do bodu 2 a 3 . http://img696.imageshack.us/img696/3630/autorizace.jpg Předem děkuju za každou radu.
Co ti tam není jasné? Info k bodu 2 najdeš na té kartě, typ karty je něco jako Visa, Visa Electron, Mastercard. Banka, která kartu vydala je tam taky napsaná, stejně jako její číslo a datum vypršení. K 3ce patří prostě datum, kdy jsi tam vkládal a množství za první den a měna.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
Původně odeslal mike
Nebyl jsem si jistý s pár věcma , už je všechno v pořádku děkuju.
Původně odeslal mike
Nahodou nevite, jak to je, nez tam budu psat? Pred chvili jsem depositoval a vsechno vsadil v nizouckym kurzu 1,06 , to by pri vyberu mohli mit kecy...Původně odeslal Orbital
myslim ze by to melo byt ok, max to stornuji
Gambling feels like endless ejaculation
asi hloupej dotaz...
po registraci na pinn a poslani penez na pinnacle pres MB je potreba taky tohle
https://www10.pinnaclesports.com/Member ... on_bri.pdf
nebo je to jen u vkladu ciste pres kartu bez prostrednika, tj uz nemusim nic?
Původně odeslal barchen
čistě přes kartu, Moneybookers tě prověří až moc a na to Pinna spoléhá![]()
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |