Chtel jsem skoncit uz na osmifinale, ale nejake opatrne value se mi rysuji i na ctvrtfinale, takze z nedostatku jinych prilezitosti (uz startuje Slovakia Super Cupse asi zucastnim:
Bra - Net: vidim to jinak nez sequel a budu pokracovat v sazce na favorita - Bra za 2 nebo DNB za 1.4 mi prijde jako value. U Brazilie jsem si jisty a zopakuji sebe i Csaplara - valec, ktery kdyz se rozjede, tezko ho nekdo zastavi. Z Holandanu jsem trochu zklamany, pri trose stesti to mohli Slovaci privest do prodlouzeni, ale mozna hrali co potrebovali. Kazdopadne jmena maji na to, aby kanarky potrapili, ale vidim tam vykonnostni rozdil.
Uru - Gha: vysledkove necitelny, takze jedine U, ale vynecham
Ger - Arg: vysledkove necitelny, ale laka mne U2.5 za 2.14 nebo Both Team Scores za 1.85. U obou muzstev prevazuji ofenzivni schopnosti nad defenzivnimi, napr. Anglicane si vytvorili nejvice sanci prave proti Nemcum. S Argentinou je to podobne - obrana mi prijde prumerna a brankar takovy jihoamericky James.
Spa - Par: pro mne jasny Under 2.5, (i kdyz 1.67 neni nic moc), mozna Spa bez inkasovaneho golu za 1.84. Mela by to byt kopie vcerejska - Spanele budou hrat na jeden gol a potom jim nepujci mic.

Odpověď s citací