Tak začínám opět mít pocit, že to, co člověk zveřejní nemá šanci na úspěch, zvlášť když neopomene zdůraznit jak dobře si vede...
Rohy na Brazílii nevypadaly od začátku dobře, ale nakonec se zdálo, že z toho bude výhra, protože ještě v 90. min. jich bylo 9, nakonec však 11.
Do UNDERu na KLDR jsem nevkládal nějak velké naděje, ale vycházel jsem z toho, že KLDR góla nedá. Že Sloni povedou v 15. min 2-0 s tím jsem ale nepočítal. Přesto to ještě v 80. min. vypadalo nadějně. U tohoto Underu jsem kalkuloval s tím, že Slony postupně bude opuštět nadšení s tím jak budou odcházet definitivně už tak jen teoretické naděje na postup, což se tak trochu snad i potvrzovalo, ale poločas jsem čekal 1-0.
Psát v této situaci, že jsem šel v pohodě do zisku je dost divné, ale vychytal jsem skoro všechny ostatní Props a UNDER Brazílie jsem dal za víc a v 15. min. ještě přihodil.
Mám v hlavě určitou strategii pro osmifinálové bitvy, která by měla být za normálních okolností ziskovou záležitostí, ale co borci pak vymňouknou na trávníku to člověk nikdy neví
Nebude to samozřejmě žádný zázrak, ale podělím se. S tím jaké mám z poslední doby zkušenosti, tak to z pověrčivosti nedoplním konkrétními čísly. Ale zpětně pak vyhodnotím v kurzech, v kterých jsem sázel, abych ukázal jak moc jsem se mýlil a jestli skutečně šlo o EV + nebo -