UNDER na KLDR trochu mimo. Spread na karty 2-2 OK.
Chile mě výsledkem 1-0 opravdu potěšilo, protože mi umožnilo chytit 5 druhů sázek najednou včetně přesného výsledku.
Večer:
Pouze 2 typy sázek, ale u obou tam již ty kurzy nejsou, tak je třeba zvážit.
1. Spain - Honduras Spain -2 @ 1.926
podával jsem včera a došlo k posunu na straně fava, protože po dnešní výhře Chile může rozhodovat skóre. Španělé by se měli snažit zvítězit alespoň o 3g. A myslím, že to je vcelku reálné. Pokud se tady objevovali tipy -2 na Itálii, tak tohle patrně bude první a zároveň poslení zápas, kdy zkusím štěstí v tak vysokém HCP. Beru to jako: výhra Španělska o 2g je nutnost a o 3g. nadstavba.
2.Spain - Honduras Corners Spread Spain -6 @ 1.935
Taková moje libůstka. Spread je opravdu monstrózní. Ale po výhře Chile se bude muset Španělsko snažit nahnat skóre, což mou jistotu v tip zase o něco zvýšilo. A dnes tedy žádné oťukávání, ale snaha nahrát od první do poslední minuty co nejvíc.
Ten tip jsem si nazval Honduras na řetízkovém kolotoči
Španělsko: v utahování smyčky kolem soupeře je možná úplně nejlepší, i když to paradoxně občas nevede k úspěchu jako se Švýcary, ale na rohy by to mělo být dobré. Mám na mysli zejména rychlost přihrávek z jedné včetně rychlého přenesení hry na druhou stranu hřiště do volného prostoru. Pro soupeře tedy takový kolotoč.
Honduras: tohle mužstvo mě nepřesvědčilo v 1 z. o ničem. Dopředu nic a v obraně taky opravdu nic extra. Takový Nový Zéland je podle mě v této činnosti mnohem dál.
Počítám i s se slušným respektem vůči zvučnému soupeři, což by opět nějakým těm levným rohům mělo nahrát. Podle hesla: pod tlakem raději nic nevymýšlet.
Tak GL

Odpověď s citací