Dneska sú pomerne jasné zápasy z hľadiska davovej psychózy a to ma desí... Podľa mňa to nebude až také jasné ako sa zdá, tak poďme k tipom...

SUI-CHI
začnem pre mňa najjasneším zápasom....
Situácia je jasná, Keďže majú obaja po 3 body, nikde sa nebudú hnať a obrana bude prvoradá. Ak by obe mužstvá vyťažili bod bude pre nich situácia výhodná avšak chile musí zvládnuť posledný zápas so španielskom. Takže jediné čo mi môže skrížiť plány by bol oduševnený výkon chile ktorý by pre víťazstvo chcel urobiť všetko, aby sa nemusel strachovať v poslednom zápase o postup.
Ja to ale vidím skôr na prvú alternatívu takže si zahrám draw za 3,26

POR-Korea DP
No to je hádanka, pretože vôbec neviem odhadnúť čoho sú schopní portugalčania. Ja tomuto mužstvu až tak veľmi neverím, no môže sa stať všeličo... Keďže sa šikmookí na tomto šampionáte ukazujú vo veľmi dobrom svetle, budem im dneska veriť aspoň v tom, že vsietia
čiže portugalsko čistý štín - nie - 2,2 - kurz je z bet365

SPA-HON
Tak toto je pre mňa najväčšia hádanka, nakoľko španieli v prvom zápase ukázali, že sa celkom nedokážu prispôsobiť taktike tímu súpera a tvrdohlavo hrali svoju hru a nezminili nič na svojej hre ani po obdržanom góle......
Takže skúsim niečo úplne mimo výsledku a skúsim zahrať že
bude v zápase udelená červená karta - 3,94
Vychádzam z toho že španieli musia ísť na doraz a prehnaná motivácia môže niekedy skôr uškodiť - tak na jednu ako aj na druhú stranu...

ostatné dva kurzy sú z pinnaclu
GL