Tak aby to tu trošku ožilo niečo prihodím aj ja...

Tipy sú na dnešné zápasy:

Špain - SUI
oby tímy skórujú YES 2,52
Je to trošku odvážny tip, no v podstate vychádzam z nasledovného - to že španielI sú jednoznační favoriti je jasné.. Ak naplnia predpoklady a dajú skoro gól, mali by byť v pohode a viac gólov by nemal byť pre nich problém. Avšak s koncom zápasu, ak už bude rozhodnuté, mala by ich pozornosť v zadu klesať a švajčiari by sa mohli k niečomu dostať a z nejakej štandartnej situácie by niečo vsietiť mohli.....
Druhý pohľad na vec je taký, aký bol doterajší vývoj celého MS.... španieli ako favorit nevsietia gól, pretože pre švajčiarov bude defenzíva prvoradá, s pribúdajúcim časom bude nervozity pribúdať a budú sa snažiž strhnúť víťazstvo na svoju stranu, čo znamená útočiť s väčším počtom hráčov, čo by mohlo znamenať trošku viacej prietoru pre rýchle protiútoky švajčiarov - otázka ale je, či na to majú tipy a nebudú sa snažiť odohrať zápas 0:0 . Toto sú však hypotézy, ktoré môžu dopadnúť úplne inak. Pre mňa však tento kurz hodnotu má...

SA - URUGUAY - URU - 2,53
Druhý zápas je zároveň aj druhým zápasom mužstiev z prvej skupiny. Prvé zápasy boli úvodné a musím povedať že ma SA prekvapili v tom pozitívnom slova zmysle. Dalo sa na ich hru pozerať a veľa nechýbalo a mohli ten zápas vyhrať. Uruguay ma zase sklamala svojím prejavom ale v tomto zápase išlo skôr o to, neprehrať a nejako do turnaja vstúpiť. Pre mňa zostávajú aj tak favoritom skupiny ( francúzom neverím ) a myslím si že dnes to v zápase s domácimi potvrdia a ich útok sa presadí. Domácich bude hnať plný dom a otravné trúbky a šanca na postup, ale práve toto môže byť pre nich tlak, s ktorým by sa nemuseli adekvátne vyrovnať, vzhľadom aj na kvalitu súpera. Navyše uruguay v kvalifikácii hral aj pred otravnejším publikom..... Takže môj tip je víťazstvo uruguaya...

CHILE - HONDURAS - OVER 2,5 - 2,58
Tento zápas by som nejako zložitejšie nekomentoval, pretože zatiaľ som ich nevidel hrať a môžem posudzovať iba formu pred šampionátom. Tento tip je môj feel a štatistická odchýlka, vzhľadom na úvodné zápasy skupín. Myslím si ale, že ak padne gól ešte v prvom polčase, dočkáme sa v zápase overu, pretože obrana hondurasu doteraz nepredvádzala smeróm dozadu nič svetoborného... Ako hovorím, nakoniec to môže dopadnúť úplne opačne ale čo už, o tom je svetový šampionát.....

Všetko sú to kurzy z Pinnacle ....

No a teraz mi naložte koľko sa do mňa zmestí...