Takový nijaký úvod: Props si zkusím jenom proto, že to je MS, jinak téměř nevyhledávám. Radši sázím přímo konkrétní zápasy, protože člověk víc pak můžu reagovat na aktuální situaci, ale to nakonec každý. Nikdy není od věci se tak nějak zamyslet jaké by mohlo být celkové vyznění šampionátu. A tady mi to vychází, že začátek bude možná takový opatrnější, ale postupně s tím jak půjde do tuhého by to mohla být dost nevyzpytatelná divočina. Netvrdím ofenzivní smršť. Ale viděl bych to ve smyslu, že zahrát stabilní nadstandard nebude ve vyřazovací části vždy stačit. I přes zranění si stále myslím, že v afrických týmech je velký potenciál. Když člověk kolikrát viděl africké týmy hrát např. v Evropě, kvalita srovnatelná, ale vždy tomu něco chybělo: možná trochu taktické vyzrálosti ale i sebevědomí mužstva jako celku. Afričanům se již dávno dávala velká budoucnost. Není divu: skloubení techniky, rychlosti, obratnosti je prakticky nepřekonatelné, tím že se bude hrát na jejich kontinentě, mělo by dodat i určitou sebejistotu a pokud některý z týmů chytí i tu pravou formu, tak nebude váznout ani souhra a můžou se dít opravdu velké věci. Africký tým hrající v transu je pro mě zmiňovaná časovaná bomba. V těchto týmech kromě známých hvězd by mělo být i pár neobroušených diamantů, hráčů, kteří možná doposud neměli jen tu pravou příležitost ukázat co v nich. A toto MS je opravdu jedinečná příležitost. Kurzy zajímavé jsou. Jestli sem dám, na která 2 mužstva nakonec vsadím nevím a možná to nemá ani smysl, protože to bude tak trochu naslepo. Ale na ty výkony jsem opravdu zvědavý a to nejen z hlediska sázek.
Obecně: 2-3 postup ze skupiny, 1 možná až SF
Tolik zběžně k Afričanům.
A pokud trochu zešílím, tak tam narvu něco jako Kamerun World Champion, když je to jednou za 4 roky