Citace Původně odeslal Emir
Nejhorší je, pokud ti lžou oficiální statistiky UEFy
Určitě se to nestane u výsledku, ale mně se to stalo u počtu rohů. A žádný pouťový zápas, ale LM. O tom jsem tady nakonec psal.
Dost blbý je to překvapení: v 70. min bylo tuším na Over 11,5 hotovo. Nakonec snad 16-17. Rutinně si kontroluješ výhru a je z toho prohra. Řekneš si, to se na to podívejme, najedeš na UEFu a zjistíš je jich bylo 5
Ofic. statistika o utkání. A neopravili si to ani několik dní poté. Ale mají tam i play-by-play a tam to měli dobře. Pokud si dal člověk práci a spočítal to. Druhý den už to ale bylo na Pin přehodnoceno, někdo to holt urgoval. Tady se naštěstí člověk může na Pin spolehnout. Evidentně to vzali od těch blbců z UEFy.
To já jenom, že se blíží MS a pokud by na tom podobně měla být i FIFA, tak nevím. Naneštěstí jsem měl na to 2 jednotky.
Poučení pro mě bylo, že na sázky, kde může být nejednoznačné vyhodnocení, sázej skutečně jen to, co bez mrknutí oka jsi schopnej odepsat.
Se statistikami UEFY mám podobnou zkušenost z dřívějška, kdy Synot začal vypisovat na LM sázku na "držení míče".. Zvlášť ze začátku tam byly docela v pohodě kursy, takže jsme tam občas něco vsadil, přestal jsem ve chvíli, kdy u jednoho zápasu (konkrétně už si nevzpomenu), který jsem sledoval v tv a u kterého bylo na první pohled zřejmé, že je míč výrazně častěji v držení jenoho z týmů, ukazovala statistika na stránkách UEFY okolo 50%, což nejen mě přišlo jako nesmysl, podařilo se nám najít tutéž statistiku i jinde (opět si už nepamatuju kde, možná ESPN?) a tam ukazovala třeba 70/30%, což i odpovídalo obrazu hry, nicméně SYnot vyhodnotil podle UEFY a reklamaci neuznal, tak jsme tehdy tuhle sázku přestal sázet, jelikož nebylo možné se dopátrat objektivního výsledku..
K podobným chybám dochází i u tenisu u ofic. scoreboardu, kdy například esa či dvojchyby nejsou občas úplně přesně zaznamenány, takže pozor i na toto...