Sharapova koPůvodně odeslal Ištvan zakeřny
Bopana ko
Juznyj ok
Garbin ok
--------------------
Vsazeno 12 unit/Vyběr 18.41 unit
ta Sharapova mi spravila pekne nervyv 3 sete vyhravala uz 2:0 potom pri podani Heninovej 40:0 a nakonec tem gem aj zapas prehrala ..
este verim domacemu Tsongovi 2,16 unibet
Sharapova koPůvodně odeslal Ištvan zakeřny
Bopana ko
Juznyj ok
Garbin ok
--------------------
Vsazeno 12 unit/Vyběr 18.41 unit
Původně odeslal Ištvan zakeřny
Belucci ok
Almagro ok
Groth ko
-------------------------------
Vsazeno 15 unit/Vyběr 22.44 unit
Když už tolik favoritů padá, tak by mohl i ten největší - Nadal. Almagro porazil Verdasca, hodně potrápil Berdycha i v jeho super formě.
[email protected] Betfair
Berdych vítěz @15 Betfair
Kubot koPůvodně odeslal Ištvan zakeřny
Fyrstenberg ko
Juznyj ko
Dement ok
Fedex ko
------------------------------------------------
Vsazeno 20 unit/Vyběr 24.99 unit
K tipům žádný výhrady nemám, nicméně zápas Almagro Berdych jsem viděl a tam se trápil Almagro hlaně sám se sebou, zápas s Berdou měl vyhrát, byl alespoň z mého pohledu ve třetím setu na tom líp, ale neproměnil breakbally a to ho stálo zápas, hned v dalším gamu podle klasickýho nedáš dostaneš breakl Berďa ho a byl konec.. V dalším zápase se ještě vytrápil s Gineprim, kdy naopak byl kousek od porážky, nicméně uznávám, na FO hraje dobře..Původně odeslal dzish
Tak tentokrát to jakž tak vyšlo (s vyjímkou Verdasca), Almagro aspoň mě překvapil (gratulace Ištvánovi. který ho správně tipoval)Původně odeslal Hanes
ze zítřka se snad dá zkusit opět Stosur, hraje opravdu dobře teď, 3,23 bwin zatím asi nejvíc, ale myslím bude zítra i víc někde...
dík, ten průběh jsem neznal. Takže to vypadá, že se přestal trápitPůvodně odeslal Hanes
![]()
Tak ty dva zensky singly chci hrat stejne jako ty.Původně odeslal Ištvan zakeřny
S.Stosur-J.Jankovic 2 2,40 Pinnacle
S.Stosur-J.Jankovic 2:0 KOPůvodně odeslal smigi
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |