Aby som pravdu povedal, tak som to vsadil len za 5EUR, aby som mal vela stavok a nevyzeral ako nejaky sharper, co si navybera len to najlepsie.
Statisticky to vychadzalo tak cez 60%-70% na oboch stranach ale to moze byt pri tychto cislach nahoda. Nejaku komplexnu analyzu som k tomu nerobil, takze neviem aky presne to ma vplyv, ale tiez si myslim, ze nie moc velky. Skor je to taky doplnok.
S tym pomstenim faulu to napadlo aj mna - k tej stavke ci bude prvych 5 minut vylucenie - casto sa stava, ze sa dvaja bitkari pobiju hned na zaciatku zapasu, kvoli nejakej odplate z predoslych zapasov.

Inak mi zamietli zvysenie limitu. Vyzeralo to nadejne, lebo som dlho nevsadzal a ked som zacal, tak som bol 2 dni v minuse, ale kym sa rozmysleli, tak som isiel cez noc vzhladom na moj limit dost vela do plusu - samozrejme neskutocnou nahodou a tak mi to zamiestli.

Na ten support som ich poziadal o tie rules na vyhodnocovanie. Schvalne som cakal, kym vsadim tuto noc lebo som citil ze budem v pluse a keby mi zvysili limit mohlo to byt o dost lepsie; takze som ich nechcel moc drazdit.