Ty vo-e! Ted nevim, zda se mam smat a nebo si jit za roh radeji nafackovat a premyslet o tom, co jsem to vlastne za debila. Nakonec nez si ublizovat, tak zustanu u toho zasmati. Orbitale vzdyt ty tady krom toho, ze vse "100% vis" (hodne velke uvozovky), jak si mimo jine sam poznamenal, tlachas absolutni nesmysly. Ja tady celou dobu pisu o tom, jak mi neni nikterak po vuli, ze eventuelne nekdo zna nejake informace o me osobe. Na to ty mi "doporucis", abych se zaregistroval pres stranky K2 a pokud jsem tak dobry tiper, abych neco smaznul s jejich "affilu", samozrejme pokud mi ten dotycny lezi jakkoliv v zaludku (o tom ale ty s prominutim vis hodne velky kulovy a to i za predpokladu, ze "vse 100% vis"). Nakonec jeste si dovolis tvrdit, ze opravdu hodne trpim a to aniz by jsi mi vubec jakkoliv znal. Mne momentalne (neber to nikterak osobne anebo to vlastne ber jak chces, ono je to svym zpusobem stejne jedno) napadaji akorat dve moudra ceska porekadla: "BAV SE S VOLEM O SOBOTE, KDYZ JDE V PATEK NA PORAZKU" a nebo "ZE NEJHORSI JE SRAZKA S BLBCEM, TA PRY BOLI ZE VSECH STRAN". Jelikoz reagovat na nektere zdejsi komentare, je alespon z meho pohledu pro mne absolutni ztrata casu, tak to nebudu jiz dale komentovat a timto se vsem normalne uvazujicim navstevnikum zdejsiho fora omlouvam za sve "zvasty", kterymi jsem je zde zdrzoval.