Tak bohuzel se mylis a to proklate, jelikoz pres stranky "kolemdvou" jsem se ja nikdy do zadne sazkove kancelare neregistroval a registrovat ani nebudu. To klidne jsem schopen odprisahnout na cokoliv. Mimo jine zde slo o to, ze mi v K2PROFI, ve ktere jsem pri kursech ze Chance (na internetu lze dosahnout kursu lepsich a tudiz i ten vysledek by byl lepsi), mimo jine po 100 tipech (uznavam, ze ten pocet rozhodne neni zadny masakr a tudiz se z toho nedaji vyvozovat zavery. Nakonec i ja jsem zde na foru a nejen zde psal, ze dobry tiper se pozna minimalne az po 1000 tipech a ty musi byt uzavreny u slusnych spolecnosti) dosahnul cisty ROI 23,43%, ktery v te dobe byl vubec na tech strankach nejlepsi. A tam mi drive bylo vytknuto, ze me tipy nejsou "ferove". Tehdy se jednalo (viz vypis) o tech nekolik tipu, ktere nevysly (ne vzdy vsechno vychazi) a tudiz moje malickost potom upozornila na to, zda uz se mu me dalsi tipy zdaji ferove? Jeste nakonec se zminim o tom, ze v tom tvem odkazu je vlevo videt, kdy byl muj ucet tam zalozen (13.12.2006) a tady na foru jsem se pokud si dobre pamatuji zminil o tom, ze jsem u te avizovane spolecnosti byl registrovan drive, nez tyto stranky vubec vznikly (viz posledni prispevek na teto strance "1" cas 2.4.2011 5.43). Tak pokud clovek umi alespon trochu pocitat, tak si jednoduse spocita, ze kdyz jsem nekde zalozil svuj ucet 13.12.2006 a naopak se zminil, ze jsem u nejake spolecnosti byl zaregistrovan pred vznikem techto stranek (registrace Orbitala 8.5.2006), ktera pro blby je ponekud drive, nez ma registrace na "kolemdvou". Tudiz logicky jsem se tam pres ty stranky nemohl v zadnem pripade registrovat, jelikoz to proste jednoduse neni mozne! Samozrejme pokud si stojim za tim, co jsem zde napsal a zatim si ja stojim. Tak pro priste nez ze sebe s prominutim delat blbce, tak by bylo moudrejsi mozna porovnat alespon casy jednotlivych registraci. A ted uz koncim, jelikoz za chvili je finale zen a ja se mu jdu radeji venovat. To bude asi daleko moudrejsi.