Liverpool je na Centrebetu za 4.33, ale já v tom hodnotu nevidím. Počkám na livko...
Nerad vsadzam na jasnych favoritov, ale dnes urobim vinimku. Vytvorila sa dvojka, ktora si to rozda o titul a podla toho by sa k zapasu mali postavit.
Aston Villa - Manchester United (1-0) 2 kurz 3.30
Everton - Chelsea (1-0) 2 kurz 3.00
a mozno si trufnem aj na moju srdcovku LIVERPOOL FC v kurze 3.90
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
Liverpool je na Centrebetu za 4.33, ale já v tom hodnotu nevidím. Počkám na livko...
samozrejme, tie kurzy su vacsie, to len pre ilustraciu...Původně odeslal Gigi
no a s tym live mas pravdu, len aby do 5.min nepadol gol ktory streli Liverpool a je po livku![]()
![]()
Pokud máš vsazeno na Reds, tak je to super vývoj. Mě spíše láká sázka na nějaký Under alá Emir. Nejhorší je, že nevím pročPůvodně odeslal sequel78
![]()
tak obi dve muzstva budu hrat bez svojich najlepsich utocnikov ( van Persie , Torres ) takze under vyzera byt realnejsi
pre under by som bral iny dovod do uvahy, v tomto zapase ide o vela. Liverpool sa dotahuje a pre Arsenal z boja o titul zostava boj o 3. miesto, ale under 2.5 nema zmysel, priliz maly kurz a under 1.5 je nezmysel, jeden gol moze roztrhnut kanonadu, ako minuly rok v pohari( myslim ze to skoncili 4:4)
Liverpool by som dal aj z dovodu psychologickeho, ako som vyssie popisal, Arsenal prisiel o zisk titulu a Liverpool ide smerom hore, otvoreny zapas, ale ja verim Liverpoolu
No škoda, chtěl jsem hrát Under2 (Emir mě nakazil svým topicem), jenže radši jsem vyrazil zahrát si real fotbal do tělocvičny a ze sázení nebylo nic...
Původně odeslal Gigi
dobre si urobil, vcerajsi vecer nestal za nic, na co som siahol islo to do ... znova sa potvrdilo, NEVSADZAT NA VELKYCH FAVORITOV![]()
zapas Arsenal - Liverpool som nechal lezat, blbol mi stream a tak som sa vykaslal na livko.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |