Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 165

Téma: moneybookers mastercard

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Moneybookers: založen
    Takže i bez ohledu na fakt, že jde o nezdaněný peníze z nelegální činnosti (dle zákona) a vytahuju je z účtu MB (v ČR vedený u Unicredit, tuším), nemůže mi nikdo nic říct? Fajn, klidně se teď do mě pusťte, že jsem paranoidní, ale tyhle základní otázky na internetu k dohledání jednoduše nejsou ..

Citace Původně odeslal RaderCZ Zobrazit příspěvek
    Takže i bez ohledu na fakt, že jde o nezdaněný peníze z nelegální činnosti (dle zákona) a vytahuju je z účtu MB (v ČR vedený u Unicredit, tuším), nemůže mi nikdo nic říct? Fajn, klidně se teď do mě pusťte, že jsem paranoidní, ale tyhle základní otázky na internetu k dohledání jednoduše nejsou ..
    banka ani bankomat prece nevi, z jake cinosti ty prachy mas. MB muzes prece pouzivat normalne jako zahranicni ucet a nikdo ti nedokaze opak.

Citace Původně odeslal RaderCZ Zobrazit příspěvek
    Podle zakona se vyhry z loterii ze zahranici nedani.

Nevytahujes je z uctu u Unicredit, to by sis to musel nechat posilat na ucet. Takhle to jde primo z jejich zahranicniho uctu na tvoji prepaid kartu.

Jinak na tomhle ten system stoji. Ze vymysli pravidla, ktery nelze vynucovat, ale lidi si mysli ze ano, takze paradoxne to nejak drzi pohromade, tj. system se dokaze ufinancovat. Kdo kouka a premysli, tak se ho to netyka. Par let MB jeste fungovat budou a jiz dnes by se nasly jiny reseni, ale zatim jsou zbytecne nakladny vzhledem k bezproblemovym MB/NT.
    Gambling feels like endless ejaculation

nejvetsi zmrdovina na tom celym je, ze i VIP maji uz ten horsi kurz a plati ty 2 eura za vyber nebo kolik
    Od kdy? V lednu jsem vybíral několikrát ze dvou účtů a žádný poplatek mi nestrhli.
    V souvisloti s výše položenou otázkou mě ale napadá jedna důležitější. Když vybíráte z karet dvou identit v jeden den (přesněji během půl hodiny), používáte různé bankomaty pokudmožno co nejvíc vzdálené od sebe?

hola. chtel bych poprosit nekoho s VIP statusem na MB o informaci ohledne vyberu masterkartou z bankomatu : podle oficialnich informaci MB by se poplatek za vyber platit nemel, ale vim ze par lidem ktery maji VIP status je ten poplatek 1.8 EUR uctovan....nekomu zase ne.... nevite nekdo v cem je to je ? dik

Podobná témata

1. moneybookers
    By bet_killer in forum Moneybookers
    Odpovědí: 132
    Poslední příspěvek: 11.01.2019, 06:22
  2. Moneybookers kod
    By eminems in forum Moneybookers
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 05.09.2012, 19:11

Pravidla přispívání